Considerati unii dintre cei mai de succes comedianti romani ai momentului, cu turnee nationale care se joaca sold out, Bordea si Micutzu isi descriu astfel noul show:

“Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta ţi-au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice!
Popor carpato-danubiano-pontic, eşti convocat la discursul umoristic destoinic prezidat de Bordea şi Micutzu!

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Popa Claudiu, Cortea Nelu, Bucălae Radu şi Adrian George.

Seara va fi deschisă de aripa tânără, viitorul glorios al poporului nostru vesel – Ioana Luiza şi Florin Gheorghe.”

Cosmin Nedelcu-Micutzu e cunoscut pentru implicarea sa activa in societatea civila, precum si pentru speech-urile accide la adresa politicienilor romani, de-a lungul timpului ironizandu-i pe toti politicienii vedeta, din oricare partid ar fi fost ei. DE altfel, a fost unul dintre putinii comedianti care a dus inclusiv in emisiuni tv, momentele sale de stand up in care critica societatea politica actuala.

Catalin Bordea vine dintr-o alta zona a stand up-ului, in care ironizeaza si analizeaza viata de familie, precum si ipocrizia pe care o afisam zilnic ca sa ne ferim de judecatile oamenilor.

Precedentul lor show “Stricam o generatie” a inregistrat recorduri absolute de audienta, cu 3 show-uri consecutive la Sala Palatului (aprox 12.000 spectatori cumulati) si 8000 de spectatori, intr-o singura reprezentatie, la Sala Polivalenta din Cluj.

Noul show “Partidul Comediantilor Romani” pleaca in turneu national imediat dupa spectacolul de la Sala Palatului, primele orase anuntate fiind: Craiova 7 noiembrie, Timisoara 9 noiembrie, Cluaj Napoca 10 noiembrie, Vacau 15 noiembrie, Brasov 17 noiembrie, Galati 24 noiembrie.

Turneul Partidul Comediantilor Romani este produs de Headline Management si Sublime, biletele se gasesc pe sublime.ro