Buna dimineata , Kafea buna “si” in Cluj !

 

Traim intr-o lume activa conturata de dinamism si zilnic intram in contact cu lucruri noi,  iar pentru a face fata acestui stil de viata multi dintre noi apelam la lucruri  mici, lucruri care ne fac fericiti si ne ofera  momente de relaxare .

In acest sens, doi tineri studenti la Stiinte Economice din Cluj-Napoca au declarat in exclusivitate pentru I LIKE CLUJ  ca vor deschide prima locatie in sistem de tip franciza a brandului  “KAFEA “!

Cum a pornit  si ce inseamna  KAFEA ?

 

 

 

Conceptul Kafea a pus in valoare serviciul de  “Coffee To Go”  din nevoia de mobilitate. In urma cu 6 luni in zona centrului vechi  din  Brasov  a luat nastere KAFEA, imbracand un design original si  intr-un timp scurt  s-a dezvoltat  in randul  brasovenilor   prin cateva elemente importante precum: gustul unic  al cafelei, diversitatea preparatelor, preturile accesibile si nu in ultimul rand, datorita ambiantei  oferite de personalul experimentat.

Astfel, prin fuziunea acestor elemente, a fost posibila trasformarea conceptului  KAFEA intr-un  brand ce are la baza sistemul  de tip franciza .

Fiind mari iubitori de cafea, tinerii studenti au contractat brandul Kafea in Cluj – Napoca..Pentru aceasta, au ales ca locatie inima capusului universitar Hasdeu. Noua locatie va beneficia pe langa  serviciul de “Coffee To Go” si de 40 de locuri in interior, iar inaugurarea se va face pe data de 1 octombrie  .

Asteptam sa ne bucuram impreuna de o Kafea Buna ! 🙂