“Daca doresti sa aflii secretele Universului, gandeste in termeni de energie, frecventa si vibratie.” Nikola Tesla.

Fiecare fiinta umana are un camp energetic in jurul corpului. Unii oameni il numesc “aura”, iar altii ii spun “corp de lumina”.

Atunci cand nu iti cureti campul energetic uman, acesta devine distorsionat, stagnant si impur. Devine extrem de dezechilibrat si incarcat de energie care vibreaza la frecvente joase, care duc spre boli ale mintii, spiritului, iar apoi ale corpului. De ce se intampla acest lucru?

Motivul pentru care aceasta se intampla este deoarece una dintre functiile majore ale ADN-ului nostru este acela de a primi si transmite energie. S-a aratat ca acel 95% din ADN-ului nostru, care pana acum a fost considerat “inutil” tocmai pentru ca nu se cunostea rolul lui, este una dintre cele mai importante componente ale biologiei noastre.

Dar intrebarea este “In ce fel raspunde ADN-ul nostru la mediul inconjurator?”

ADN-ul nostru nu are ochi sau urechi, asa ca nu are cum sa vada ceea ce se intampla. In schimb, codurile noastre genetice “citesc” energia mediului inconjurator. Acestea primesc semnale energetice din jur si interactioneaza cu informatia intalnita, iar ADN-ul nostru activeaza acele gene care se potrivesc cu ceea ce se afla in realitatea exterioara.

Dr. Masaru Emoto din Japonia a ajuns la rezultate fascinante prin studiul sau legat de apa. Ceea ce el a observat este efectul pe care il au gandurile, emotiile si intentiile umane asupra structurii apei. (sursa informatiilor din aceasta sectiune este cartea intitulata “The Hidden Messages in Water” sau “Mesajele ascunse al apei”, scrisa de Masaru Emoto, care este o carte extrem de revelatoare).

Studiul sau demostreaza doua lucruri: 1. Gandurile, emotiile si intentiile noastre influenteaza realitatea noastra in mod direct; si 2. Tipul de energie pe care o cream cu ajutorul acestora, are o importanta deosebita in caracterul rezultatului obtinut.

Ceea ce inseamna toate acestea, este faptul ca in functie de gandurile sau cuvintele generate, energia din campul energetic uman oscileaza, restructurand formele geometrice din spatiul dat, potrivit caracterului energiei create.

In consecinta, daca corpul nostru este format din apa in proportie de 75%, si daca genele noastre citesc si interpreteaza energia, oare ce efect are propria noastra energie asupra ADN-ului nostru, dar mai ales asupra sanatatii noastre?

Asa cum am mentionat mai devreme, cele mai recente studii asupra geneticii sunt indreptate spre controlului epigenetic, mai specific spre felul in care genele de ADN sunt influentate de mediul inconjurator. Dar ce anume influenteaza caracterul mediului inconjurator?

Cel mai mare impact nu este legat atat de mult de mediu, pe cat este de legat de perceptia pe care noi o avem asupra sa. In alte cuvinte, ceea ce credem, gandim, sau simtim ca este adevarat pentru noi, determina felul in care percepem realitatea inconjuratoare. Asadar, daca vedem lumea ca fiind un loc negativ, acesta devine negativ pentru noi. Daca traim intr-o stare de fericire, de iubire si pace interioara, atunci vom percepe realitatea exact in acelasi mod, iar ceea ce ne vom atrage in viata va fi cu mult diferit decat atunci cand gandim negativ. Cu alte cuvinte, noi avem puterea de a controla ceea ce experimentam prin constientizarea propriei noastre perceptii.

Campul energetic uman creaza legaturi directe cu ADN-ul nostru si este responsabil de codurile genetice ale sanatatii noastre, de orice boala care poate sa se dezvolte in corpul nostru, cu inteligenta, cu memoria si cu abilitatea de a ne vindeca. Toate aspectele vietii noastre sunt determinate de felul in care constiinta noastra percepe realitatea.

Ca si copii, campul nostru energetic este curat, energia noastra rezoneaza limpede cu intregul Univers, facilitand o comunicare deschisa intre propria noastra constiinta si constiinta universala, intre ADN-ul nostru si campul energetic. Atunci cand aceasta cale de comunicare este pura, corpul nostru devine un recipient al sanatatii mentale, spirituale si fizice.

Daca emotiile noastre sunt negative sau incoerente,iar perceptia este distorsionata, atunci comunicarea dintre campul energetic si ADN-ul nostru este afectat, iar acest lucru ne conduce spre sursa tuturor bolilor.

Campul constiintei universale, a energiei infinite, sursa sau mintea universala, indiferent cum dorim sa ii spunem, este acea forta care ne inconjoara in continuu si care reprezinta cel mai inalt tip de energie. Cu alte cuvinte, este vorba despre iubire, deoarece iubirea este energia si frecventa cea mai inalta pe care o cunoastem pana acum.

Asa cum ne-a demonstrat Masaru Emoto prin studiul sau cu apa, cu cat energia unei persoane este mai pozitiva, mai iubitoare si este indreptata spre compasiune, cu atat gradul de claritate al cristalelor de apa formate, este mai ridicat. In consecinta, ne putem imagina ce efect pot avea aceste energii pozitive asupra corpului nostru, care este compus din 75% apa, si efectul pe care il au acestea asupra ADN-ului nostru. Atunci cand suntem aliniati cu acest tip de energii, cu sursa constiintei universale, si prin urmare cu sinele nostru superior, aceasta frecventa se materializeaza si transforma intreaga negativitate din mintea, corpul si spiritul nostru.