Capitan, caut soldati pentru campul de lupta al cafelei!

Pornind de la premisa ca secretul succesului consta in curaj, Captain Bean, a inceput cu o idee traznita  – espressor pe bicicleta – iar acum este atat unul dintre cele mai cunoscute start-up-uri din Cluj-Napoca, cat si unul din cele mai îndragite locuri pentru a servi o cafea delicioasa, castigand cu ușurinta simpatia clujenilor prin faptul ca pe langa cafea, mai primesti si un zambet.

Cu o expansiune peste asteptari, Captain Bean se gaseste azi in 5 locatii si continua sa se extinda. Astfel a fost lansata campania “Capitan, caut soldati pentru campul de lupta al cafelei!” menita sa stranga soldati, bine antrenati, care sa faca fata unor cerinte minime.

“Este foarte important sa incurajam studentii sa isi asume responsabilitati de la varste cat mai fragede. Iar ceea ce ofera Captain Bean este o combinatie perfecta a ceea ce te invata scoala, aplicata in viata reala. Daca tot trebuie sa incepi de undeva, de ce n-ai incepe intr-un mediu placut si flexibil?” afirma Bogdan Pandea, capitanul detasamentului Captain Bean.

Potentialii soldati trebuie sa fie constienti ca au puterea de a ajuta omenirea sa reziste cotidianului, neprietenos, uneori. Sa aiba cei 7 ani de acasa, sa aiba o atitudine pozitiva si sa aloce in jur de 4 ore pe zi de luni pana vineri, dezvoltarii lor personale. CV-urile sunt asteptate pe adresa bogdanpandea@captainbean.ro. Ba mai mult, daca recomanzi un soldat vrednic de a face parte din detasamentul Captain Bean, poti fi recompensat in cafea pe o saptamana.

Captain Bean poate fi gasit in urmatoarele locații:

☕️Central Cluj – str. Regele Ferdinand nr. 22

☕️ Power Business Center-Cluj  – str Dorobantilor nr. 18-20
☕️ United Business Center Iulius  – str. A.Vaida Voievod nr. 53-55
☕️ Cluj Business Campus  – str. Henri Barbousse nr. 44-46
☕️ Evozon  – str. Calea Motilor nr. 62

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.