Raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Numeste cel putin 2 turnee de sport electronic care se desfasoara la DreamHack Cluj-Napoca 2015.

Castigi una din cele 5 bratari de acces in prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015.

Concursul se desfasoara in perioada 10-17 octombrie si oferim  in total 30 de bratari.

Intrebarea se va schimba in fiecare zi.

Poti raspunde printr-un commentariu la acest articol sau la postarea de pe Facebook.

Regulament concurs:

Organizarea concursului

 1. Organizatorul concursului „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” este I Like Cluj
 2. Toate obligațiile privind desfășurarea concurului revine exclusiv organizatorului.
 3. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
 4. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul ilikecluj.ro
 5. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
 6. Acest concurs nu este administrat sau asociat cu PGL, organizator DreamHack Cluj-Napoca 2015.

Durata concursului

Concursul „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” se desfășoară în perioada 10-17 octombrie 2015.

Modul de desfășurare a concursului

 1. Organizatorul I Like Cluj va publica întrebări pe tema DreamHack Cluj-Napoca 2015 pe website-ul ilikecluj.ro și/sau pe pagina de social media www.facebook.com/ i.like.cluj.ro, iar participanții trebuie să răspundă corect. Dacă sunt mai multe răspunsuri corecte, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, folosind aplicatia https://www.random.org/.
 2. Câștigătorul va fi anunțat pe website-ul organizatorului ilikecluj.ro și/sau pe pagina de social media www.facebook.com/ i.like.cluj.ro,

Premiile și modalitatea de acordare

 1. Premiile consta în brățară de acces pentru joi, 29 octombrie, prima zi a festivalului DreamHack Cluj-Napoca 2015, care se desfășoară între 29 octombrie -1 noiembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
 2. Un participant are dreptul la un singur premiu, chiar dacă a oferit mai multe răspunsuri corecte.
 3. Pentru a intra în posesia premiului , câștigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon) la adresa de e-mail i.like.cluj@gmail.com
 4. Premiul va fi ridicat de la sediul I Like Cluj
 5. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Dreptul de participare

 1. Concursul „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor I Like Cluj precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.
 2. În cazul constatării folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.     Castigatorii de azi vor fi anuntati in cursul zilei de maine.

Succes!

Ramai pe site-ul nostru! Vor urma si alte concursuri interesante.