Ce avantaje au jucariile din lemn

Ce avantaje au jucariile din lemn

De la civilizația antică și până astăzi, majoritatea copiilor se puteau juca cu tot ce puteau găsi, cum ar fi bețe de lemn și pietre. De la egipteni până la Grecia Antică și Roma, copiii se jucau cu păpuși din lemn, piatră, ceramică, ceară sau teracotă, cu bețe, arc și săgeți sau celebrul yo-yo. Ce avantaje au jucariile 

Cel mai vechi puzzle mecanic cunoscut provine, de asemenea, din Grecia și consta dintr-un pătrat împărțit în 14 părți, având scopul de a crea forme diferite din aceste piese.

Cele mai vechi jucării au fost realizate din materiale găsite în natură, cum ar fi stânci, bețe, lemn și lut. Acesta este motivul pentru care o jucărie din lemn este atât de uimitoare și poate dura de-a lungul timpului.

Principalele avantaje ale jucariilor din lemn

Le poate îmbunătăți și mai mult inteligența celor mici. Jucăriile, cum ar fi jocul în sine, au mai multe scopuri și oferă divertisment în timp ce îndeplinesc un rol educațional.

Acele jucării din lemn simple care pot fi reinterpretate in diferite jocuri sporesc comportamentul cognitiv și stimulează creativitatea. De asemenea, promovează dezvoltarea abilităților fizice și mentale necesare în viață.

Unele jucarii, cum ar fi puzzle-urile, cuburile de constructii sau jucariile de rol, îndeplinesc funcții similare în dezvoltarea copilului, permițându-le copiilor să își folosească mintea și corpul pentru a afla despre relațiile spațiale, cauza și efectul și o gamă largă de alte abilități motorii fine.

S-a demonstrat cum astfel de jucării din lemn pot avea un impact pozitiv asupra dezvoltării fizice, emoționale, sociale și cognitive a copiilor noștri.

Jucăriile din lemn pentru sugari pot utiliza, de asemenea, sunete distinctive, culori strălucitoare și texturi unice, ajutându-i să recunoască formele și culorile într-un mod jucăuș.

Repetarea utilizării unei singure jucării in multiple jocuri si scenario va consolida memoria și de aceea promovăm și conceptul de predare și învățare al Mariei Montessori.

Visăm la o viață mai durabilă pentru toată lumea, alegerile noastre de viață vor avea impact asupra vieții copiilor noștri.

Nu toate jucăriile sunt potrivite pentru toate vârstele copiilor, dar noi, echipa Briele, încercăm să vă oferim o varietate calitativă de jucarii din lemn si jucarii Montessori pentru copii de toate varstele incepand cu nou nascutii. Ce avantaje au jucariile 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *