Ce este intuiția?

Ce este intuiția? Intuiția seamănă în unele privințe cu instinctul, iar în alte privințe se deosebește total de el; în unele privințe seamănă cu intelectul, iar în alte privințe de diametral opusă lui. Trebuie să înțelegi ce e cu intuiția, pentru că e cel mai subtil lucru din tine.

Intuiția seamănă cu instinctul pentru că nu poți să faci nimic în privința ei. Ea face parte din conștiința ta, la fel cum instinctul face parte din corpul tău. Nu poți face nimic în privința instinctului și nu poți face nimic în privința intuiției. Dar așa cum poți permite ca instincele tale să fie satisfăcute, la fel îi poți da libertate totală intuiției să fie satisfăcută. Și o să te mire ce puteri nebănuite porți în tine. Intuiția îți poate da răspunsuri la întrebări esențiale – nu verbal, ci existențial. Atât intuiția cât și instinctul sunt independente de tine. Instinctul e în puterea naturii, a naturii subconștiente, iar intuiția e în mâinile universului supraconștient, ale conștiintei care înconjoară întregul univers, conștiința oceanică în care noi suntem doar niște insulițe – sau, și mai bine, niște aisberguri, pentru că ne putem topi în ea și deveni una cu ea
Rezervă acum participarea la cursul de bază ThetaHealing printr-un sms la 0766994685 sau completează formularul de înscriere!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch6_sF3Yein0__3NbdaxZMwurvhuz8cQcrUMtmthMFnC_zxw/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.