Cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei are loc la Cluj-Napoca

O editie aniversara a celui mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei are loc in luna martie la Cluj-Napoca. In fiecare an, RIUF (The Romanian International University Fair) propune vizitatorilor la targ peste 6.000 de programe de studiu de la nivel licenta, masterat, MBA si doctorat de la cele mai bune universitati din Europa si din lume.

Cele mai cautate programe de studiu in IT prezente in aceasta primavara la RIUF Cluj-Napoca

In aceasta primavara la RIUF vor fi prezente 70 de universitati din 12 tari, printre care si Germania, Austria, Marea Britanie, Olanda, SUA, Danemarca, Elvetia sau Olanda, propunand participantilor la targ programe de licenta, masterat, MBA si doctorat in domenii precum IT, management, marketing, turism dar si IT. Vizitatorii vor putea descoperi peste 100 programe de studiu in IT de la cele mai bune universitati din UK aflate in top mondial. Prin inscrierea la eveniment, fiecare participant are acces la targ pe intreaga durata a evenimentului, beneficiind totodata si de o oferta de studiu personalizata in functie de tarile si domeniile de interes.

Educatia explicata pe intelesul tuturor la RIUF YouForum

Desfasurata pentru prima data la Bucuresti, conferinta RIUF YouForum a insemnat peste 25 de prezentari ale universitatilor prezente la targ, 6 sesiuni de discutii si 7 ateliere practice ce au pus accent pe investitia in educatie, precum si pe beneficiile pe care le aduc studiile superioare in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Dupa succesul avut in toamna la Bucuresti, RIUF YouForum are loc in aceasta primavara si la Cluj-Napoca, propunand sesiuni de discutii si ateliere practice cu oameni din echipele unora dintre cele mai apreciate branduri din Transilvania. RIUF YouForum este un eveniment unic in Romania, care pune accent pe dezvoltarea personala si profesionala, pe oportunitatile de cariera, precum si pe mecanismele prin care elevii si studentii isi pot forma o retea sociala puternica.

Inscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare targ international de universitati avand loc pe 21 martie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din tara sau din strainatate. Pe toata durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuita, pot interactiona cu reprezentantii celor mai importante universitati din lume si pot participa la RIUF YouForum, acolo unde vor avea ocazia sa cunoasca oameni de succes din diferite domenii de activitate din Romania.

Editia de primavara RIUF are loc si la Bucuresti în perioada 18-19 martie, la Sala Palatului și la Brasov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace.

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educatională EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.