Sapun si cosmetice naturale lucrate manual doar din ingrediente bioactive!

Respectind principii din acel secol XIX in care omenirea nu stia subiectul de cancer de piele, Cheia anului 2016 rescrie cu ingrediente contemporane stravechi leacuri trupesti incit Omul si Soarele sa coexiste pasnic.

Incepind cu data de 1 iulie o gama larga de produse destinate verii le gasiti pe Sapunul Cheia si la standul propriu din Iulius Mall pe Aleea spre Auchan vis a vis de Bottega Italiana la reducere de 50%.

Probabil cele mai potrivite produse pentru un bronz uniform sunt produsele din ulei de morcov, probabil cele mai potrivite produse dupa un bronz uniform sunt produsele cu ulei de menta.

Astfel la un pret redus la doar 24 de lei gasiti uleiul de morcov si untul bronzant cu ulei de morcov, produse naturale, nonalergenice care contribuie la un bronz uniform.

Uleiul de morcov Cheia este obţinut prin macerarea de morcovi în ulei de măsline, suplimentînd deosebitele calităţi ale uleiului de măsline cu aptitudini unice ale morcovului.Uleiul de măsline are un  conţinut ridicat de acid linoleic, un foarte bun hidratant, are antioxidanţi care protejează celulele pielii de îmbătrânirea prematură (luteina), inhibă dezvoltarea celulelor canceroase (polifenolii), iar betacarotenul latent din el este redimensionat prin extragerea celor peste 600 de caroteni din morcov care hrănesc epiteliul şi întineresc pielea oferindu-i strălucire. Fără a te bronza,betacarotenul are capacitatea unică de a atrage razele solare spre un bronz uniform  şi frumos chiar sub protecţia loţiunilor cu filtre UV.

Untul bronzant Cheia  intr-un format solid mai comod, pe linga calitatile de mai sus induse de extractul uleios de morcov in ulei de masline aduce minunatele caracteristici ale untului de cacao.

Untul de cacao se obţine din seminţele de cacao care sunt fermentate în frunze de banană, apoi uscate, prăjite şi presate la rece păstrînd astfel  conţinutul  bogat în grăsimi nesaturate, omega 3, 6 şi 9, vitamine A, E şi K, acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. iar asta îl face să aibă o importanţă aparte  pentru piele.

Untul de cacao este dedicat  tuturor tipurilor de piele, oferind o hidratare intensă datorită acizilor graşi pe care îi conţine. La contactul cu pielea, untul se topeşte şi este uşor absorbit în piele.

Folosit regulat, untul de cacao face ca pielea să capete o textură catifelată şi o strălucire naturală. Este eficient pentru echilibrarea tonului pielii, menţinerea ph-ului, eliminarea roşeţei şi calmarea iritaţiilor (eczeme, dermatită, arsuri solare). Ajută la estomparea cicatricilor datorită abilităţii sale de a păstra apa chiar şi în straturile cele mai adânci ale pielii. Antioxidanţii pe care îi conţine luptă împotriva adicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii. Stimulează sinteza de colagen, întărind, dând viaţă şi tinereţe pielii.Pe functie de  cremă solară, are capacitatea de a intensifica bronzul, însă specialiştii spun că nu blochează suficient razele soarelui.

Uleiul de menta Cheia este obţinut prin macerarea de frunze de mentă în ulei de măsline,.După violentarea tenului corpului prin expunerea la soare este necesară rechilibrarea lui, aportul de mentol extras de ulei din menta suplimentează echilibrul cu efect de răcorire, analgezic superficial şi calmare a senzaţiei de arsură solară  îmbunătăţind textura pielii. Pe acelasi support de ulei de masline atit de compatibil in relatia ten/soare incit s-a transferat in denumirea unui ten dupa soare perfect, tenul masliniu.

Untul de corp racoritor de la Cheia transfera functiile specifice ale untului de cacao nerafinat spre aplicatia racoritoare necesara dupa bronzare, aplicatie indusa de functiile bioactive ale uleiului de menta mai sus enumerate.

Pentru mentenanta de rutina va recomandam sapunul Cheia Carot, sapun natural lucrat manual  cu 5%.

Ulei de morcov. nonalergenic, hidratant, intens spumant si cu maxima actiune este inlocuitorul natural perfect pentru vremuri toride. Formatul de sapun sapun nu sapun cu sapun asigura o economicitate surprinzatoare!

Suntem convinsi in justetea solutiilor noastre de tip natural lucrate manual cu multa grija, ele aduc garantia sigurantei date de milenii de aplicatie si maximum de effect dat de formatul fara steril.

Cheia pentru vara reprezinta o varianta extrem de rara pe piata romaneasca, apropierea de piata si capabilitatea de a produce serii mici cu circuite comerciale scurte permite productia fara parabeni asigurind produselor noastre risc nonalergenic spre zero.