Clubul de Carte Cluj revine: Lecturile verii

După o scurtă vacanță – de la oraș, nu de la lectură, revenim cu entuziasm și poftă de discuții. Clubul de Carte Cluj își reia așadar activitatea, iar o primă întâlnire va avea loc joi, 20 septembrie, ora 18:00, la Bookstory.


Vă așteptăm cu drag să povestim, de data aceasta nu doar despre o carte sau un autor, ci despre toate cărțile care v-au încântat sau nu prea în ultimele luni. Lecturile verii.

Vom veni fiecare cu lista personală de lecturi, cu recomandări (sau nu, după caz), eventual cu teancul de cărți citite și, ca de obicei, vom face un schimb de idei și experiențe în ale lecturii.

Nu este nevoie de rezervare, dar ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența (Going / Interested). Participarea la eveniment este gratuită.

Vă așteptăm cu drag !

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Clubul de Carte Cluj revine: Lecturile verii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top