Clubul de Carte Nobel 2.1 – John Maxwell Coetzee

Începem anul 2018 cu o nouă întâlnire în cadrul Clubul de Carte Cluj!


Marți, 9 ianuarie 2018, ne vedem la Bookstory, începând cu ora 18:00, pentru a discuta despre J.M. Coetzee, scriitor care primea în anul 2003 Premiul Nobel pentru Literatură datorită modului în care a reușit, acoperind o multitudine de aspecte, să ilustreze implicarea surprinzătoare a unui outsider.

Vom dezbate, cu precădere, romanul „În inima țării”, însă vom discuta și despre operele autorului, ca întreg.

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Dacă ați citit (și) alte opere ale scriitorului, vă rugăm cu atât mai mult să vă aduceți aportul, participând.
Dacă nu ați lecturat încă nimic semnat de această scriitor, dar doriți să fiți inspirați în a o face sau pur și simplu sunteți curioși, sunteți, de asemenea, bineveniți.

La Clubul de Carte NOBEL ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturii.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să terminați cartea!
Desigur, participarea este GRATUITĂ.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.