Cluj Arena – Noi dispute pe tema meciurilor de la Cluj – Napoca

Arena

Se stie ca meciurile ecipei nationale nu se vor disputa pe Arena Nationala, dar inca mai continua incertitudinea disputarii meciurilor la Cluj – Napoca. Cei de la FRF. continua dezinformarea publicului. Pana acum cateva zile nu era sigur ca meciul Romania – Spania se desfasoara la Cluj – Napoca. Acum se stie ca acest meci se va disputa la noi in oras, dar oficialii de la FRF s-au gandit ca publicul din Cluj nu merita sa vada 2 meciuri ale echipei nationale si astfel, meciul cu Lituania nu se stie unde se va juca ( cel mai probabil nu la Cluj ).

Cluj – Napoca ofera cele mai bune conditii pentru astfel de evenimente

Avem 2 stadioane care sunt 100% in regula si cu toate avizele. Este adevarat ca sunt ceva probleme cu gazonul, la stadionul de langa Parcul Central insa lucrarile pentru remediarea problemelor au inceput de cateva saptamani pentru ca la ora desfasurarii meciului sa fie totul in regula.

Avem cele mai luxoase hoteluri din Transilvania si suntem cel mai primitor oras cu strainii. Si daca nu ne credeti, puteti sa vedeti cati straini au venit in Cluj – Napoca doar anul trecut si s-au simtit extrem de bine. Cu siguranta, spaniolii, lituanienii sau oricine ar veni s-ar simti rasfatat si privilegiat in orasul nostru de 5 stele, pentru ca noi ardelenii suntem primitori.

Avem cel mai frumos public din tara si asta nu o spunem doar noi ci toata tara care  a vazut cum este publicul din Ardeal si da, suntem cei mai civilizati.  Oficialii de la FRF ar trebui sa le multumeasca celor care se ocupa de intretinerea stadionului pentru ca fac eforturi supra omenesti ca totul sa fie in regula.

Cine nu vrea ca meciurile echipei nationale sa se desfasoare la Cluj – Napoca

Spre surprinderea noastra nu doar oficialii FRF sunt impotriva ardelenilor ci si antrenorul echipei, declarand urmatoarele: „Jocul cu Spania, cu regret o spun, se va juca la Cluj-Napoca. Cu regret spun, pentru că ne-am fi dorit ca un joc cu o fostă campioană mondială să se joace la București. E normal acest lucru? Nu, nu e normal.” , a declarat Anghel Iordănescu.

Mai sunt cativa antrenori sau cel putin asa le place sa li se spuna care cred ca: “Faptul că meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pată pentru România”. cuvintele unui individ numit antrenor de pe la noi din tara.

Pe aceasta cale il felicitam pe primarul Clujului, Emil Boc, care a dat i-a dat o replica pe masura, “ celebrului “ antrenor: ”Nu noi suntem de vină că nu sunt în stare să organizeze un meci cu campioana europeană. Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România. Afirmațiile lui Reghecampf  sunt o pată pe obrazul său și cred că ar trebui să se uite în propria ogradă înainte să facă alte declarații”.

Se pare ca antenorul echipei nationale a uitat ca rezultatele au fost mai mult decat modeste in ultima perioada. Si totusi publicul din Ardeal ii primeste cu bratele deschise chiar in capitala Transilvaniei, bineinteles asigurandu-le cele mai bune conditii.

Oficialii de la FRF si toti de la echipa nationala ar trebui sa le multumeasca tuturor suporterilor si in special celor din Ardeal pentru ca vor umple stadionul (Cluj Arena)  de la Cluj – Napoca la fiecare meci disputat la Cluj – Napoca, chiar daca oficialii de la Bucuresti au jignit incontinuu publicul din Ardeal.

1 comment

  1. Din declaratiile antrenorilor ne putem da seama cat sunt de invidiosi pe Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.