Cluj International Music Competition – etapa a doua

Cluj International Music Competition

În aceste zile se desfășoară jurizarea online a înregistrărilor transmise de 154 de flautiști și 133 de clarinetiști din întreaga lume pentru cea de-a doua etapă a concursului de interpretare muzicală Cluj International Music Competition.

Publicul larg este invitat să asculte și să încurajeze concurenții în intervalul 18-20 mai 2021, când înregistrările transmise de participanți vor fi difuzate în premieră la următoarele adrese:

Flaut (18, 19 și 20 mai, începând cu ora 10): https://livestream.com/romania-live-events/flute2021

Clarinet (18 și 19 mai, începând cu ora 10): https://livestream.com/romania-live-events/clarinet2021

Rezultatele acestei etape vor fi publicate luni, 24 mai 2021, când vom afla numele concurenților care vor participa online la semifinala concursului.

Ediția hibrid din acest an îi va aduce la Cluj-Napoca pe finaliști în singura etapă care se va desfășura live, alături de orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”, în toamna lui 2021.

Organizator: Asociația Culturală „Notes&Ties

Proiectul face parte din programul cultural Cluj International Music Competition & Masterclasses
Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.