Cluj – Napoca – locul unde nu te poti plictisi

Cluj – Napoca este singurul oras din tara in care nimeni nu se poate plictisi. Cei care nu au fost prin Cluj –  Napoca vor spune ca aceasta afirmatie este doar un slogan si o ridicare in slavi a orasului. In schimb cine a fost macar o data in viata in orasul nostru, stie ca aici este imposibil sa te plictisesti. Acest lucru este valabil fie ca este vara, fie ca este iarna, toamna sau primavara.

De ce nimeni nu se plictiseste niciodata in Cluj – Napoca

 

Pur si simplu, la noi in oras sunt asa de multe evenimente incat nu ai cum sa te plictisesti, nici daca ai vrea. Nu doar ca sunt multe evenimente, dar sunt si extrem de diversificate, in sensul ca sunt pentru toata lumea si pentru toate gusturile. Din fericire in ultimii 2 ani evenimentele majore s-au desfasurat in serie la Cluj – Napoca. Asta este extrem de bine, deoarece evenimentele importante s-au succedat unul dupa celalalt si astfel, oamenii au avut de unde alege la ce tip de evenimente sa participe.

Indiferent de locatia din oras unde s-au organizat evenimentele, acestea au avut un impact foarte mare asupra publicului spectator. Iarna avem renumitele festvaluri ale zapezii care se desfasoara in imediata vecinatate a orasului Cluj – Napoca. Tot iarna, oamenii se pot distra la patinuoar sau in cluburile care au impanzit orasul.

Iarna in Cluj (4)

Primavara aprtine evenimentelor cultural artistice. Astfel, orasul Cluj – Napoca se poate mandri cu mai multe locatii unde se pot desfasura aceste evenimente deosebite. Din cadrul intregului peisaj de primavara nu puteau lipsi evenimentele desfasurate in parcurile din oras.

Jazz in the Park

Vara este anotimpul perfect. Odata cu venirea celui mai frumos anotimp si in Cluj – Napoca sosesc cele mai frumoase evenimente din Europa de Est si desigur cele mai cunoscute. Vara este anotimpul in care evenimentele pur si simplu ne coplesesc. Unii s-ar simti obositi de la atatea evenimente, insa aceasta stare dureaza foarte putin.

UNTOLD_Tickets

Toamna este si ea impanzita de diverse festivaluri si evenimente care mai de care mai frumoase si mai interesante. In aceasta perioada sunt diverse targuri de sezon si festivaluri de renume. Si in acest mod evenimentele frumoase incununeaza un an intreg in orasul Cluj – Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.