Cluj – Napoca a fost si va ramane intotdeauna un oras viu. Nu degeaba noi l-am numit cel mai frumos oras din Romania. Prima jumatate a acestui an a fost spectaculoasa pentru Cluj – Napoca. Astfel, primele 5 luni din anul 2016, Cluj – Napoca a fost capitala sportului romanesc. In tot acest timp in oras s-au desfasurat cateva competitii extrem de importante. Dintre cele mai importante competitii sportive amintim: meciul de FedCup dintre Romania si Cehia, meciul de fotbal dintre Romania si Spania si bineinteles meciul de FedCup dintre Romania si Germania.

Cluj - Napoca un oras viu

De ce Cluj – Napoca este un oras viu

 

Cluj – Napoca este un oras memorabil, pentru ca aici nu exista nici macar o zi in care sa te poti plictisi. Orasul parca este intr-o continua sarbatoare, iar atunci cand nu sunt competitii sportive de renume, sunt festivaluri ce aduc artisti de renume si sute de mii de spectatori. Datorita publicului din Cluj care a fost excelent la toate competitiile sportive, organizatorii de la Federatia Romana de Tenis au decis ca meciurile din Cupa Davis dintre Romania si Spania sa se desfasoare tot la Cluj – Napoca. Bineinteles ca un aspect important a fost si locul de desfasurare si conditiile pe care noi ca si oras le putem oferi. Dupa cum bine stim avem cea mai moderna si mai mare Sala Polivalenta din tara, care evident asigura toate conditiile desfasurarii oricarui eveniment sportiv.

romania-fed-cup

Clujul  – un oras sufocat de festivaluri

 

Cuvantul sufocat nu este ales la intamplare. Incepand din primavara si pana tarziu in toamna in oras si in apropiere au loc foarte multe festivaluri. Astfel, unele chiar se suprapun, insa sunt pentru toate gusturile. Cine nu isi permite sa mearga intr-un concediu sau nu are timp, se poate distra  cel putin la fel de bine chiar acasa, in Cluj – Napoca.

Cluj - Napoca

Primavara aceasta incepe in forta cu zilele orasului urmand ca in vara sa avem parte de cele mai frumoase festivaluri din Eurpoa. Este vorba despre cele 2 mari festivaluri: Electric Castle si Untold. Practic prin intermediul acestor evenimente Clujul devine din ce in ce mai cunoscut in toata lumea. La cele 2 evenimente se aduna aproximativ 300 mii de oameni, ceea ce este enorm pentru un oras ca si Cluj – Napoca. Turismul in Cluj si in imprejurimi a devenit o sursa consistenta de venit pentru localnicii extrem de primitori cu vizitatorii care vin din toate colturile lumii.

Suntem mandrii ca orasul nostru este sufocat de evenimente frumoase si atat de importante.