Cluj Tech Society – FinTech Talks se reprogrameaza pentru toamna 2020

Cluj Tech Society

Pentru siguranta si sanatatea comunitatii, Cluj Tech Society, eveniment complex de recrutare si employer branding in tehnologie, planificat pentru perioada 3-4 aprilie la BT Arena, se reprogrameaza pentru toamna 2020.

Organizatorii au decis modificarea datei evenimentului pentru luna octombrie 2020, urmand ca in perioada urmatoare sa fie anuntata data oficiala la care acesta va avea loc. La eveniment sunt asteptate in continuare cele mai active companii din IT, inginerie si alte domenii conexe tehnologiei, pe parcursul celor doua zile de eveniment avand loc conferinte, workshop-uri si chiar un hackathon.

Intre timp, organizatorii evenimentului raman activi in online, cu toate joburile disponibile si  informatiile pregatite pentru eveniment, urmand ca acesta sa fie implementat in toamna 2020.

Conferinta principala va aduce in continuare speakeri internationali, motivatori si oameni dornici sa inspire publicul prezent la eveniment.

Initiat de Targul de Cariere in 2019, Cluj Tech Society reprezinta doua zile de conferinte, prezentari interactive, workshop-uri si sesiuni dedicate antreprenorilor, angajatilor si candidatilor cu potential, avand in acelasi timp o zona special amenajata pentru gameri si programatori.

Cluj Tech Society – FinTech Talks se reprogrameaza pentru toamna 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top