ClujShorts 2018 – Competiția Oficială

Toate filmele din selecția oficiala a ClujShorts 2018 vor fi proiectate in cadrul festivalului, in perioada 23 – 29 aprilie 2018. Toate participa la competiția pentru Premiul Publicului, Premiul Asociației Persona (Premiul Organizatorului), Premiul Presei.

Din totalul de 160 de filme, un număr de 47 de filme au fost selectate pentru Competiția Oficiala. Acestea, pe lângă premiile enumerate mai sus, intra in competiția pentru: Trofeul ClujShorts, cel mai bun film studențesc, cea mai buna animație, cel mai bun documentar, premiul pentru cea mai buna regie,  cea mai buna imagine, cel mai bun montaj, cel mai bun scenariu, premiul juriului si cel mai bun film romanesc.

Ca si la ultimele trei ediții ale festivalului, Clubul Rotary Cluj – Napoca Visio oferă Trofeul ClujShorts, in valoare de 500 de euro.

Cei implicați direct in realizarea scurt-metrajelor selectate, dar si iubitorii acestui gen, sunt invitați sa ia parte la a 6a ediție a Festivalului International de Scurtmetraje ClujShorts. Realizatorii au ocazia sa își prezinte filmul in fata publicului, prin susținerea unor sesiunii de întrebări si răspunsuri (Q&A)

Pe durata festivalului, pe lângă proiecții de scurt-metraje, vor avea loc workshop-uri si evenimente culturale. Ediția a6a se va încheia in seara zilei de 29.04.2018 cu Gala de Premiere.

Lista filmelor din Competiția Oficiala 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.