Anul aceasta, orasul Cluj – Napoca este polul distractiei si al evenimentelor de amploare. Dupa cum bine stiti am inceput si acest an in forta. In sensul ca aproape zilnic au fost si vor mai fi nenumarate evenimente importante. Evenimentele care s-au desfasurat la noi in oras, nu au avut doar o audienta locala ci una nationala. Cu alte cuvinte, putem spune ca polul distractiei si al evenimentelor importante din tara si din Europa de Est, se afla la Cluj – Napoca.

Cum a reusit Clujul gazda evenimentelor de amploare

 

FED CUP România - Germania

Din pacate cam  acesta este adevarul: Cluj – Napoca este singurul oras din tara care poate sa gazduiasca fara niciun fel de probleme, diferite evenimente importante. Aici ne referim la evenimente din toate categoriile: artistice, culturale, concerte, festivaluri si nu in ultimul rand competitii sportive. Daca ne raportam strict la competitiile sportive, vom observa ca anul acesta orasul nostru este capitala sportului. Tote acestea se pot organiza in cele mai bune conditii chiar la noi in oras, datorita celor 2 baze sportive extrem de mari si dotate la cele mai inalte standarde. Ne referim desigur la Cluj Arena si Sala Polivalenta.

Sala Polivalenta Cluj meci de baschet

Startul acestor competitii a fost dat de turneul de tenis FedCup, care a facut ca Sala Polivalenta din Cluj sa devina neincapatoare pentru miile de fani care vroiau sa participe la eveniment. Apoi, Clujul a mai gazduit meciul echipei nationale de rugby, meciul de baschet dintre Romania si Turcia. Acestea fiind doar cateva dintre cele mai importante evenimente care se desfasoara in Cluj – Napoca.

In perioada imediat urmatoare Clujul va gazdui numeroase competitii sportive de amploare. Si amintim: meciul demonstrativ de snooker dintre John Higgins și Ken Doherty, meciul de handbal dintre Romania si Norvegia, o noua etapa a competiei FedCup ( Romania vs. Germania ) si speram ca la toamna vom gazdui si Campionatul European de Snooker.

snooker - Marius Ancuta

Pe langa tot acest tablou sportiv Clujul  gazda evenimentelor de amploare cu o importanta nationala deosebita. Astfel, ne asteptam ca si anul acesta sa avem un aflux impresionant de turisti. Va asteptam pe toti sa luati parte la evenimentele noastre deosebit de interesante.

https://www.youtube.com/watch?v=89Vkoj4GJSc