Clujul in 2016 – asteptari

Clujul in 2016 este un oras cel putin la fel de frumos precum in 2015. Clujul in 2016 este un oras in mare parte renovat si cu o fata mult mai frumoasa, fata de Clujul anilor precedenti. Clujul in 2016, nu doar ca este cel mai frumos oras din tara, dar poate fi si cel mai vizitat oras din tara. Majoritatea statisticilor arata acest lucru. Clujul in 2016 este un oras mult mai vesel, mult mai primitor, un oras mai curat si mult mai adorabil din toate punctele de vedere.

Clujul in 2016 – asteptari

 

Iarna in Cluj (4)

Asteptarile de la acest oras sunt destul de mari, mai ales ca in anul 2021 se vrea a fi Capitala Cultural Europeana. Acest titlu va aduce numeroase beneficii si satisfactii tuturor locuitorilor Clujului dar si locuitorilor din restul tarii. Asteptarile sunt destul de mari si in ceea ce priveste autoritatile locale. Avand in vedere ca anul 2015 a fost un an plin de proiecte si achizitii de succes pentru oras, cel putin la fel este de dorit si pentru anul in curs. Asteptarile nu puteau lipsi nici de la oamenii obsnuiti,care isi doresc o mai buna implicare in activitatile cotidiene.

ElectricCastle_ad_148x206_cat empire.

Clujul in 2016 – ce putem face

 

Anul acesta orasul nostru este unul dintre putinele orase din tara care practic nu doarme niciodata. Acest lucru este posibil datorita avalansei de evenimente care a pornit chiar din primele zile ale anului 2016. Marea masa a evenimentelor va avea loc in perioada primavara – vara  – toamna. La fel ca si anul trecut, la Cluj – Napoca se vor desfasura foarte multe evenimente de amploare internationala si amintim cateva: Untold, Electric Castle, Jazz in the Park si lista poate continua.

UNTOLD_Tickets

Anul acesta si lista cluburilor din oras care organizeaza diferite evenimente va fi extrem de bogata si pentru toate gusturile. Anul 2016 va aduna o multime de artisti de renume international, totul pentru incantarea si distractia publicului din Cluj – Napoca. Despre Cluj, putem spune doar cuvinte de lauda si sa speram ca anul 2016 va fi cu mult peste anul care tocmai l-am lasat in urma, la toate capitolele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.