Clujul intr-o zi de toamna

Toamna este o parte a anului extrem de frumoasa. In acest sezon natura este intr-o transformare completa. Desigur, ca in toata aceasta perioada nu puteau lipsi recoltele, care acum le gasim la tot pasul si in mai toate pietele din oras. Iata ca acum ne aflam la inceputului ultimei luni de toamna din anul 2015.

Cum a fost orasul nostru in aceasta toamna

Indiferent de anotimp, orasul nostru este intotdeauna un loc superb. Pe langa multitudinea de tarabe din piete, clujenii au avut parte si de o avalansa de evenimente extrem de frumoase in aceasta perioada a anului.

In vara publicul local si nu numai, s-au delectat cu diverse festivaluri celebre precum Electric Castle sau Untold Ferstival. Iata ca si toamna aceasta orasul Cluj-Napoca a oferit publicului o multime de evenimente extrem de interesante.

Toamna in Cluj (2)

Orasul Cluj – Napoca este viu si colorat  mai tot timpul chiar daca afara este o vreme neprietenoasa si iarna se apropie din ce in ce mai repede. Studentii au si ei mertiul lor, pentru care acest oras este unul plin de viata. Dupa cum bine stim, toamna incep facultatile si scolile si astfel, cel mai frumos oras din tara ( Cluj – Napoca ) se anima.

Toamna in Cluj (3)

Chiar daca in aceasta perioada soarele este putin mai zgarcit cu noi, parcurile din oras sunt animate de oameni, de copii care se joaca cu frunzele proaspat cazute din copaci si bineinteles de castanele care decoreaza in aceasta perioada mai toate parcurile. Cel mai probabil nu mai dureaza mult pana la aparitia primei zapezi. Dar pana atunci lumea inca se mai poate bucura de soare, de o plimbare cu bicicleta sau cu rolele. Toamna este si un anotimp perfect pentru cei pasionti de fotografie. In diversele poze se poate surprinde atat agitatia din oras cat si linistea din parcuri.

Toamna in Cluj (4)

Dupa cum vedem, toamna este un anotimp frumos, iar in aceasta perioada se pot face o multime de lucruri frumoase. Cluj – Napoca a fost si va ramane un oras superb indiferent de anotimpul de afara.  In ultima luna de toamna a anului 2015 va asteptam cu drag sa vizitati frumosul nostru oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.