Comedia AMANTA

AMANTA- adaptare dupa A.D.HERTZ

A  sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa intr-un proiect independent al Fundatiei ‘’Elvira Godeanu’’ ce reuneste actori cunoscuti din teatrele bucurestene.

Marti, 20 septembrie 2016, ora 19.30 va invitam la CINEMA –FLORIN PIERSIC-CLUJ NAPOCA, la comedia interbelica de mare succes  AMANTA.

Comedia AMANTA in regia lui ARMAND CALINOVICI (CALOTA), nepot al marii actrite ELVIRA GODEANU, este o adaptare dupa celebra piesa ‘’Incurca Lume”” de A.D.HERTZ.

amanta

Din distributie fac parte

MAGDA CATONE/MONICA DAVIDESCU (DIDINA STRAMBULEANU)

ARMAND CALOTA (EMIL STRAMBULEANU)

OVIDIU CUNCEA (BUNGRAZESCU TRAIAN)

EUGENIA SERBAN/ILEANA OLTEANU (OLGA)

GAVRIL PATRU/DORIN AND ONE (MATEI PINTENARU), o distributie de exceptie ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor, in care se va rande timp de 90 de minute fara pauza.

Actiunea se desfasoara la inceputul sec.XX. In zori avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa, dupa o escapada amoroasa, cu trasura. Dar Didina nu doarme. E furioasa.

Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal pentru a o folosi in fata nevestei ravasite?

Ce te faci cand minciuna, o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propria casa? Hai sa vedem pe unde scoti camasa cand in familie cumnatul e procuror?

Pretul biletelor: 60, 70 sau 80 de lei in functie de locul ales. Biletele pot fi achizitionate de la casieria cinematografului Florin Piersic si online de pe www.eventim.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.