A sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa ce adaopsteste in distributie actori de succes(de la Teatrul National Bucuresti). 
Marti, 20 septembrie, ora 19.30, va invitam la cinema Florin Piersic la comedia de mare succes “Amanta”.

Comedia “Amanta” in regia lui Armand Calinovici , o adaptare dupa celebra lucrare ” Incurca lume ” de A.D.Hertz , va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei : Magda Catone/ Monica Davidescu ( Didina Strambuleanu ), Ovidiu Cuncea ( Bungrazescu Traian ) Dorin Andone/ Gavril Patru ( Matei Pintenaru ),Armand Calota ( Emil Strambuleanu ), o distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Actiunea se desfasoara la inceputul secolului xx…in zori, avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa cu o trasura …uuuuups…Didina nu doarme .e…furioasa!
Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite ?
Dar ce te faci cand minciuna, o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propia casa.
Hai sa vedem pe unde scoti camasa…cand in familie cumnatul e procuror.

Va asteptam la spectacolul Amanta de A.D.Hertz pentru a afla împreună cum va iesi din incurcatura avocatul-infidel.

 
Pretul biletelor: 60, 70 sau 80 de lei in functie de locul ales. Biletele pot fi achizitionate de la casieria cinematografului Florin Piersic si online de pe www.eventim.ro