Comedia Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc

Teatrul Elisabeta prezinta la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca comedia “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” marti, 1 octombrie, ora 19:00

Intense rasturnari de situatie si quiproquo-uri surprinzatoare!

Autor: Marc Camoletti

Regie: Serban Puiu

Scenografie: Ion Molete

Tip spectacol: comedie

Durata: 1h45’ (fara pauza)

Distributie:

Bernard: Bogdan Stanoevici

Robert: Marius Gilea

Suzette: Maria Buza

Jacqueline: Alexandra Velniciuc

Suzanne: Anca Dinicu

George: Marcelo Cobzariu

Pret Bilet: 70/80/90/100 lei

Sinopsis

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcana pentru un barbat casatorit”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.