Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează, în luna decembrie, 20 de ani de existență. Una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din București din ultima jumătate de secol. În cifre, faptele se pot însuma astfel:

  • 79 de concerte de Crăciun sold-out din 2002 și până în prezent;
  • Peste 350.000 de spectatori;
  • Peste 150 ore de muzică live doar la Concertele de Crăciun.

Ștefan Bănică – Crăciun Fericit, live de 20 de ani

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține, an de an, un eveniment atât de complex.

Concertele de Crăciun Ștefan Bănică sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate. Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză din mai multe genuri muzicale – pop, rock, folk, folclor – zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai mari producții muzicale din România. În fiecare an, invitați speciali urcă pe scenă alături de Ștefan Bănică: de la Sofia Vicoveanca la Andra, de la Cristi Minculescu și Paul Ciuci la Paula Seling și Alina Eremia, de la Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău la Dan Bittman, de la Monica Anghel, Nico, Luminița Anghel la Delia, Cabron, Lidia Buble, de la Laurențiu Cazan la 3 Sud Est și Liviu Teodorescu etc.

Concertele extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică reprezintă, de 20 de ani încoace, un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă, în atmosfera magică a Crăciunului. O poveste de neegalat în peisajul muzical din România.

Sâmbătă, 16 decembrie 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, puteți lua parte la un show impresionant de sunet, lumini și efecte grafice, cea mai așteptată producție muzicală din România, un eveniment unic: Concert aniversar de Crăciun Ștefan Bănică – 20 de ani.

Biletele online sunt disponibile pe www.iabilet.ro și www.concertecluj.ro.

Mai multe detalii despre bilete și informații suplimentare despre concertul aniversar pot fi găsite pe website-ul www.concertecluj.ro, respectiv pe pagina de Facebook/concertecluj.ro.