Concert Jose Carreras la Cluj-Napoca: reguli de acces

Legendarul tenor Jose Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj-Napoca! Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta, duminica – 29 noiembrie 2015. Organizatorii doresc sa se asigure ca totul va decurge conform planului, astfel ca ii roaga pe cei ce vor participa la concert sa tina cont de urmatoarele reguli si informatii si sa nu aduca la locatie bauturi si mancare, bagaje si genti voluminoase, obiecte contondente, aparate de inregistrare audio-video profesionale.

Jose-Carreras-honoris-causa

ACCES: Accesul la spectacol se va face pe bazabiletului intact si valid incepand cu ora 17.30. Concertul va incepe in jurul orei 19.00. Va rugam sa pastrati biletul pe toata durata spectacolului.

ESTE INTERZIS: accesul cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, bagaje si genti voluminoase, cutite, arme, artificii, scaune, animale de companie. Persoanele responsabile cu securitatea si monitorizarea evenimentului vor lua masuri pentru a interzice accesul in sala cu cele mentionate mai sus.

PAZA SI SECURITATE: organizatorii vor asigura securitatea perimetrului in care se desfasoara concertul, a publicului participant si a artistilor. Participantii la eveniment sunt rugati sa colaboreze cu paza si sa se supuna controlului corporal.

 ALTE DETALII:

-organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de acces;

– copiii sub 7 ani au acces gratuit;

– la sala va exista garderoba;

– in incinta salii, spectatorii pot achizitiona programul concertului de la vanzatorii ambulanti;

– zona de concert dispune de asemenea de spatii special amenajate pentru achizitionarea de mancare si bautura.

Ultimele bilete se pot achizitiona de la Sala Polivalenta din Cluj, de la Librariile Librarium, standul Ticketnet din Cora, Iulius Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.