Concert-party Tony Esposito – Kalimba de Luna

Castigatori invitații Tony Esposito

Vă anunțăm cu bucurie că au mai rămas puține locuri la Zona VIP (loc la masa) pentru acest eveniment  

O seara magica, muzica si dans cu Tony Esposito si invitatii sai.    Tony Esposito – Kalimba de Luna 

Data: 27 Iulie 2023, ora 18:00

Locatia; Restaurant Rodizio Cluj-Napoca, str. Nordului FN

Dar cine este Tony Esposito?  

Artist de renume international cunoscut pentru abilitatea sa de a îmbina sonorități din toate colțurile lumii cu ritmuri afro-caraibiene și muzica tradițională italiană, într-un mix original și captivant. Publicul va avea ocazia să se bucure de sunetele inconfundabile ale instrumentelor tradiționale și ale percuției exotice, care vor crea o atmosferă vibrantă și plină de energie. 

Muzica lui Tony Esposito este inspirată din sunete din multe țări ale lumii, amestecate cu ritmuri tribale și melodii tipice muzicii napolitane. 

Originalitatea abordării sale se regăsește în inventarea unor instrumente unice precum Tamborderul, sunetul onomatopeic al uneia dintre cele mai cunoscute piese ale sale „Kalimba de Luna” din care Boney M. a publicat un cover în limba engleză aproape în același timp. 

Tony Esposito a contribuit, în anii șaptezeci, la „sunetul ritmic” al mai multor artiști italieni și a colaborat cu muzicieni internaționali. Doi ani la rând, a câștigat „A disc for the summer”, în 1984 cu Kalimba de luna (inclus în albumul The great explorer – Bubble label”) și în 1985 cu As To As (conținut în albumul Tony Esposito). La sfârşitul anului 1985 a primit „Record Critics Award” cu „Kalimba de Luna” pentru peste 5 milioane de exemplare vândute în lume, şi prestigiosul premiu „Gold Record” în Venezuela/ Benelux. Cântecele sale au fost „reinterpretate” de mulți dintre cei mai importanți artiști ai anilor șaptezeci, printre care și Boney M. A compus apoi, în 1990, melodia pentru programul de televiziune „Serata Mondiale”, dedicată Cupei Mondiale, iar din nou, în 1992, melodia pentru Colombiadi, sau „Columbus Games. În 1997 Tony Esposito este singurul italian chemat să cânte la „Festivalul Tineretului” din Havana, Cuba. În același an, în august, Tony Esposito este încă singurul italian care cântă la „Rock la Rio”, la Rio De Janeiro, împreună cu legendarul Gilberto Gil. În anul următor, apoi, a fost invitat la Sambodromo di Rio de Janeiro, în seara finală a celui mai important carnaval din lume. 

Un artist internațional care face din muzică arma sa pentru a cuceri publicul!

Dacă nu ați cumparat bilete a sosit momentul sa va decideti!

Va asteptam cu prietenii la o serata de iulie inedita!

Bilete:  eventim.ro , iabilet.roentertix.romyticket.ro, Librariile Carturesti,  Restaurant Rodizio,  Agentia Mira.

Info: Mira Due  0757643978

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.