Retro L’Amour este un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ’80 ’90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj-Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Boney M alaturi de Lizz Mitchell aduc un amestec captivant de muzica disco si ritmuri exotice care incanta audienta de peste decenii.

Top piese: Sunny, Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon si multe altele.

Dr Alban este cunoscut pentru hiturile sale de dans contagioase și mesajele pozitive, cucerind inimile fanilor din întreaga lume cu melodiile precum It’s My Life, Sing Hallelujah, One Love, Hello Afrika si altele.

Lian Ross impresionează cu Vocea sa puternică și hiturile dance remarcabile care au definit muzica anilor ’80 și continuă să fie iubite si azi. Hiturile  precum Say You’ll Never, Young Forever, Fantasy si multe altele.

AdmiraL C4C – cunoscut pentru faptul că a creat o barieră între new style şi old style, Admiral C4C are de scopul prezenta şi generațiilor tinere muzica anilor ’80 şi ’90, de asemenea acesta este renumit și pentru numeroasele colaborări cu artişti legendari precum Dr. Alban si Lian Ross (Turn It Up, Moving On), Brick and Lace și Nyanda (Outta Control), Bumpa Clap feat Beenie Man, Timaya, Take Me To The Dance feat No Mercy, Lian Ross, Captain Jack..

Bilete online: