Concertul chitaristului Dominic Milller la Cluj, anulat

Dominic Milller

Ca urmare a situației epidemiologice din țară și a noilor reglementări preventive luate la nivel național, Asociația Fapte anunță anularea concertului chitaristului Dominic Miller, care urma să aibă loc la Cluj-Napoca în 17 martie 2020, în /Form Space.

’’Ne pare rău că a trebuit să anulăm acest concert, mai ales că mulți clujeni au manifestat interes pentru acest eveniment. Dar, în aceste situații, siguranța cetățenilor este cea mai importantă, motiv pentru care ne conformăm măsurilor de restricții luate la nivel național și recomandăm tuturor să urmeze instrucțiunile pe care le primim.

Concertul va fi reprogramat în cadrul următorului turneu pe care Dominic Miller Group îl va face, cel mai probabil în primăvara anului viitor’’, spune Alin Vaida, directorul festivalului Jazz in the Park.

Banii pe biletele achiziționate vor fi returnate de către operatorii de bilete iabilete.ro și bilete.ro în cel mult 30 de zile. Organizatorii evenimentului apelează la înțelegerea publicului pentru a avea răbdare în acest sens, dat fiind că operatorii de bilete încearcă să facă față acestei noi provocări cât de bine pot.

Concertul chitaristului Dominic Milller la Cluj, anulat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top