Concertul tenorului Jose Carreras ramane la data stabilita

Mai multi organizatori de evenimente din Cluj au semnalat faptul ca o firma concurenta a lipit pe afisele lor stradale stickere cu inscriptia „ANULAT”, dorind sa sugereze ca respectivele concerte/spectacole/piese de teatru nu vor mai avea loc! Un singur eveniment a scapat de aceasta actiune, printre cele vizate aflandu-se si concertul tenorului Jose Carreras, de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015.

„Din pacate, din disperarea unor organizatori de a castiga bani, s-a ajuns in situatia de a incalca drepturile oamenilor la o informare corecta. E mai simplu sa pui ANULAT pe alte afise decat sa faci o campanie corecta de promovare a evenimentului tau. Noi, cei de la PROJECT EVENTS nu o sa ne promovam niciodata evenimentele incercand sa sabotam colegii de breasla. Concertul celebrului tenor Jose Carreras va avea loc la data si ora stabilite: 29 Noiembrie 2015, ora 19.00!” Sorin Sararu – Project Events

Concertul de la Cluj-Napoca va fi o premiera pentru marele tenor, acesta fiind primul concert sustinut de artist la Cluj-Napoca! Evenimentul poarta numele „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” si face parte din turneul mondial al artistului, numit „A Life In Music”.

Cei ce doresc sa il asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre isi pot achizitiona bilete de la Sala Polivalenta, de la Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, BILETMASTER.ro sau EVENTIM.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.