Conferinta Business FORTRESS

Conceptul FORTRESS s-a născut din dorința de a oferi clienților servicii integrate și de a împărtăși viziuni create prin experiență. Ne ajută cele peste 23.000 de audituri de sisteme de management la diverse companii din diferite industrii.

Dar cel mai important, ne place ceea ce facem!

Descoperă ”secretele” managementului performant

Schimbarea este tot mai complexă și rapidă, iar mediul de business actual se confruntă cu mutații profunde. Astfel, managerii trebuie să ia decizii strategice într-un mediu plin de incertitudini. În același timp talentul devine din ce în ce mai rar, iar prețul corespunzător.

Liderii trebuie să aloce mai mult din timp, resurse și interes preocupărilor strategice și de inovare și mai puțin către partea operațională care devine controlabilă prin proceduri și structuri.

Excelente oportunități de networking

Antreprenori, manageri și reprezentanți ai diverselor companii naționale și multinaționale se vor reuni sub sigla FORTRESS. Evenimentul devine astfel momentul de întâlnire pentru mai mult de 120 de antreprenori având ca numitor comun dorința de dezvoltare și conectare.

Intră în dialog direct cu jucători importanți din mediul de business și conectează-te cu potențiali colaboratori!

Inspirație, energie și momente memorabile

O seară FORTRESS înseamnă comunicare, destindere şi bună dispoziţie.

După cina programată la ora 19:00, se vor selecta câştigătorii premiilor FORTRESS:

  • Tombola dedicată participanţilor la conferinţă
  • Premii oferite partenerilor URS România
    • Acordarea Marelui Premiu în valoare de 1.000 euro: City Break la Lisabona pentru două persoane – câştigătorul va fi ales dintre participanţii la eveniment

Intrăm apoi în atmosfera de Petrecere: Lidia Buble, câștigătoare a premiului ”Best New Act 2014”, cu melodii ce au bătut recorduri de vizualizare (peste 35 mil. vizualizări pe YouTube) va da tonul petrecerii. Băuturile servite în regim open – bar, pe muzica pregătită de Dj Raul vor asigura o seară memorabilă.

Profită! Rezervă-ți un loc înaintea datei de 14 aprilie 2017 pentru a beneficia de discountul Early Bird sau invită-ți partenerii și colaboratorii și beneficiază de sistemul atractiv de discounturi dedicate grupurilor.

Obiectivul FORTRESS este de a dinamiza mediul de business generând oportunităţi reale de dezvoltare a afacerilor prin:

  • încurajarea în mod activ a interacţiunii şi a schimbului de experienţe
  • facilitarea accesului la informaţii de actualitate şi know–how

Tematica conferinţei FORTRESS se concentrează pe prezentarea de sisteme eficiente de management, implementate cu succes în diferite organizaţii.

Schimbarea este tot mai complexă şi rapidă iar mediul de business actual se confruntă cu mutaţii profunde. Astfel, managerii trebuie să ia decizii strategice într-un mediu plin de incertitudini. În acelaşi timp talentul devine din ce în ce mai rar, iar preţul corespunzător.

Participanţii – antreprenori, manageri şi reprezentanţi ai diverselor companii naţionale şi multinaţionale se vor reuni sub sigla FORTRESS. Evenimentul devine astfel momentul de întâlnire pentru mai mult de 120 de antreprenori având ca numitor comun dorinţa de dezvoltare şi conectare.

Agenda FORTRESS cuprinde 5 speakeri cu experienţă relevantă în management.

Dupa sesiunile de prezentare şi informare, invitaţii sunt provocaţi la discuţii libere şi schimburi de idei. Cina este programată la ora 19:00  şi va fi urmată de selectarea câştigătoriilor premiilor FORTRESS:

  • Tombola dedicată participanţilor la conferinţă
  • Premiul pentru Partenerul anului 2017 URS România
  • Moment de înmânare a certificatului ISO celui mai nou client URS România
  • Acordarea Marelui Premiu în valoare de 1.000 euro: un City Break la Lisabona pentru două persoane – câştigătorul va fi ales dintre participanţii la eveniment

Concertul oferit de Lidia Buble, câştigătoare a premiului ”Best New Act 2014” acordat de Romanian Music Awards, cu melodii ce au bătut recorduri de vizualizare (peste 35 mil. de vizualizări pe YouTube) va da tonul petrecerii. Băuturile servite în regim open – bar, pe muzica pregătită de Dj Raul vor asigura o seară memorabilă.

Persoanele interesate de participarea la Conferința Business FORTRESS, pot beneficia de un sistem atractiv de discounturi dedicate grupurilor, înscrierilor Early Bird (înaintea datei de 14 Aprilie 2017) şi clienţilor URS Romania.

Detalii şi informaţii complete despre Conferinţa FORTRESS se regăsesc pe site-ul www.urscertificari.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *