Conferinta de Leadership Feminin The Woman si Revista The Woman – in lumina reflectoarelor in luna martie

Noua editie a Conferintei de Leadership Feminin The Woman se desfasoara in 21 martie la Cluj-Napoca si pune accent pe femeia curajoasa, care tinde si aspira catre cea mai buna versiune a sa. Sub tematica  The Woman – Cea mai buna versiune a ta!, peste 600 de femei manager si antreprenor din Romania se reunesc pentru o zi de conferinta, in care sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala si personala.

Ce inseamna sa fii cea mai buna versiune a ta?

Conferinta The Woman sustinuta de Raiffeisen Bank promoveaza procesul educational continuu prin intermediul subiectelor abordate si a liderilor de opinie pe care ii aduce in spatiul public. Pe 21 martie, cele mai puternice femei, recunoscute atat la nivel national cat si pe plan international, vin sa inspire, sa motiveze, sa sustina mediul de business feminin prin abordarea tematicilor axate pe:

  • Panel 1 – How did I become my better self
  • Panel 2 – If I can, why can’t you?
  • Panel 3 – Challenging myself
  • Panel 4 – Shaping the community

Lideri precum Maia Morgenstern (Director, Teatrul Evreiesc de Stat), Ela Moraru (Country Business Development Manager, Google Romania), Catalina Ponor (Cea mai buna gimnasta din Europa in 2017), Melania Medeleanu (Fondator, MagiCAMP), Doina Cepalis (CEO, Te-Rox Prod), Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit, OMV Petrom), Sinziana Maioreanu (CEO, Aegon), Iuliana Tudor (Prezentator si realizator TV), Antoinia Norman (CEO,Branson Centre; Ambasadoare, UN  Women) sau Olga Johnston – Antonova (Fondator, Circular Fashion) vor urca pe scena The Woman in 21 martie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca pentru a aborda toate aceste tematici.

10 martie – Lansarea oficiala a revistei The Woman alaturi de Maia Morgenstern

Sub umbrela The Woman, revista vine cu un concept inedit orientat spre zona de leadership feminin, educatie si cariera, complementar atingand subiecte de lifestyle, fashion si nu numai. Cel de-al 3-lea numar al revistei The Woman este sprijinit de un nume rezonant in industria cinematografica Maia Morgenstern care prezinta in cadrul editorialului paradoxurile sale in calitate de manager, actrita si mama.

The Woman Magazine are ca scop promovarea educatiei si rolul femeii in procesul educational, adresandu-se celor peste 3000 de femei din comunitatea The Woman. Din dorinta de a fi cat mai aproape de comunitatea de femei antreprenor din Romania, The Woman Magazine ofera continut de calitate si asigura doza necesara de inspiratie.

In 10 martie la Sediul Autoworld – Audi, Cluj Napoca are loc lansarea celui de al treilea numar al revistei The Woman ce vine sa confirme succesul celor doua numere precedente. Evenimentul reuneste femeile antreprenor si partenerii care contribuie la dezvoltarea mediului de business din Romania.

Manifestare complexa si indrazneata, feminina, nicidecum feminista, extinsa pe mai multe planuri, The Woman cuprinde incepand din acest an: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine |  The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *