Face Keys România organizează în premieră în Cluj conferinţa “Citirea feţei în secolul 21”. Vă invităm la o discuţie interesantă despre corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea.

Veţi afla lucruri pe care le veţi putea aplica imediat în viaţa de zi cu zi. Veţi putea pune întrebări şi satisface curiozităţi din domeniul Face Reading-ului. Face Keys România vine cu o abordare unică şi modernă ce îşi găseşte aplicabilitate în orice domeniu al vieţii, indiferent că este vorba de dezvoltare personală sau business.

Face Reading-ul, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în toate domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală.

Face Keys este metoda care îmbină informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informaţii moderne, verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica sau fiziologia.

Te poti inscrie aici: https://form.jotformeu.com/62982759532368