Conferință gratuită Biodanza – Dansul Vieții

Biodanza – Dansul Vieții : conferință gratuită, 22 martie, Cluj-Napoca

CE ESTE BIODANZA?

BIODANZA este o şcoală, un sistem de valorificare a imensului potenţial genetic uman prin creşterea vitalităţii, creativităţii, entuziasmului, afectivităţii si sexualităţii. Este un sistem definit de Rolando Toro, psiholog , antropog, poet si pictor chilian în anii”60. Biodanza este un sistem integrativ de re-educare afectivă, de reconstituire organică, de integrare umană, de re-învăţare a funcţiilor organice ale vieţii. Metoda constă în inducerea stărilor de VIVENCIA ( trăire profundă în AICI ŞI ACUM) prin intermediul muzicii, a mişcării şi a întâlnirilor în grup. ( exista 40 de şcoli Biodanza în întreaga lume). Datorită efectelor vizibile asupra corpurilor fizic, mental şi emoţional , prin relaxarea si conexiunea pe care le creează între oameni, Biodanza se numără printre cele mai eficiente instrumente de dezvoltare umană.

FACILITATOR:

Liliana Cosbuc, profesor-formator la Școala de Biodanza de la Milano.

LOCAȚIA – BBS Life, str. Moților 102

Accesul este gratuit, recomandăm inscrierea prin completarea formularului următor, intrucât numărul de locuri este limitat :

https://goo.gl/q46I6V

Mai multe informatii gasiti pe pagina de facebook.

Vă așteptăm să experimentați Biodanza, celebrând viața AICI și ACUM, intr-un cadru plin de siguranță și de iubire necondiționată !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.