Conferința GRATUITĂ – Puterea Povestilor Persuasive

Cea mai puternică metodă prin care poți să transmiți mai departe o lecție, o idee, un mesaj este … printr-o poveste!

Sâmbătă, 16 septembrie 2017, de la ora 14:00, la Cinema Mărăști, absolvenții Atelierului de Life Speaking vor urca pe scenă și îți vor împărtăși povești personale, informații utile, emoție și multă iubire în discursuri de 7 minute care să te ajute să treci peste provocările tale și să ai o viață mai fericită!

În Aprilie 2014 a avut loc prima ediție a Atelierului de Life Speaking. De atunci, peste 200 de oameni minunați s-au redescoperit pe ei înșiși: au devenit mult mai încrezători în propriile forțe, au învățat să creeze și să livreze discursuri inspiraționale bazate pe experiențele lor de viață, au învățat cum să își gestioneze emoțiile și cum să se bucure de fiecare moment atunci când vorbesc în public.

Din tot ce au învățat vor să îți ofere ție un mesaj, extras din viața lor, din provocările pe care le-au avut, care să te ajute să ai zile mai senine și mai pline de iubire și împliniri.

Alături de ei, pentru a-ți oferi și mai multă valoare, am invitat și 3 speakeri speciali care au trecut prin multe provocări și acum se bucură de rezultatele muncii lor: Zoltan Veres (Trainer & Coach – Refleqt), Oana Pocan (Actriță, Trainer și Antreprenor) și Andrei Țigănaș (Vocal Coach & Trainer de dicție).

Scopul acestui eveniment este de a răspândi valoarea mesajelor puternice celor care vor vorbi unui număr cât mai mare de persoane. De aceea, participarea la eveniment este GRATUITĂ!

Programul evenimentului:

14:00  – Deschiderea evenimentului

14:15  – 6 povești persuasive (Tarta Ramona, Kapolnai Loredana, Marian Solomonean, Oanes Horiana, Cami Bara, Simion Pop)

15:08  – Discurs Andrei Țigănaș

15:20  – Networking liber

15:45  – 6 povești persuasive (Carmen Caragui, Catalin Onofrei, Lavinia Iagar, Cosmin Huruiala, Crina Dodea, Andreas Sitar)

16:33  – Discurs Oana Pocan

15:45  – Networking liber

17:10  – 6 povești persuasive (Zaharia Ariadna, Serban Poienaru, Anca Catuna, Mihai Zoican, Emanuela Istrate)

17:50  – Discurs Zoltan Veres

18:15  – Tombolă cu premii și încheiere

Îți poți rezerva un loc prin completarea formularului de aici: http://bit.ly/povestiPer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.