Conferinta Vindecarea Programelor din Camp

Vindecarea Programelor din Camp

Conferinta despre “Vindecarea Programelor din Camp” ne va oferi o imagine de ansamblu despre modalitatile prin care putem facem curățenie în câmpurile noastre, câmpurile părinților noștri, ale copiilor noștri, în câmpurile liniilor noastre genealogice, pentru a obține armonie în iubire la nivelul vieții personale.

Omul este format din mai multe structuri energetice, specializate, care au roluri si functii distincte, numite corpuri.

Fiecare corp energetic functioneaza pe o anumita banda vibrationala.

In acea banda vibrationala, specifica fiecarui corp energetic, au loc interactiuni intre structurile de camp ale unei fiinte cu ale unei alte fiinte. Aceste interactiuni creeaza o serie de legaturi intre acele fiinte, pe nivelul vibrational al corpului analizat.

Programarile de campuri reprezinta suma tuturor programelor, interactiunilor care se creeaza intre o fiinta si ea insasi, intre o fiinta si alta fiinta, intre o fiinta si aspectele materiale care tin de spatiu. Interactiunea are loc pe banda specifica a corpurilor la nivelul carora interactioneaza.

“Vindecarea Programelor din Camp” inseamna sa identificam care sunt tipurile de interactiuni care au loc pe o banda energetica pe care fiintam printr-un corp specific, sa le aducem la nivel constient, si, indiferent de natura dinamicilor, indiferent ce creeaza in raport cu mine insumi, ceilalti intrupati sau destrupati, planul de creatie si Dumnezeu – sa aducem, pas cu pas, totul in Iubire si Pace!

Ce vom afla:
* care sunt programele pe care le depoziteaza subconstientul – programe care ne creeaza destinul;
* ce inseamna si care este rolul proceselor de curatare si armonizare de campuri;
* ce reprezinta programele pe care subconstientul le ruleaza in raport cu: femininul si masculinul, trecutul si viitorul, etc.
* de ce este important sa realizam ceea ce ne tine intr-o anume pozitie in viata si care este motivul pentru care, desi dorim sa atingem anumite obiective in viata noastra de cuplu, de familie, sociala, financiara, etc., acele obiective nu se intampla, sau, chiar mai mult, se intampla exact opusul sau ceva ce nu ne dorim.

Vom intelege ce inseamna, din perspectiva programărilor de câmp – programările pe care le cunoastem ca: blesteme, farmece, vrăji, magie, vrăjitorie, legăminte, jurăminte, promisiuni făcute în raport cu noi sau în raport cu ceilalți, cum sunt numite în tradiția populară sau în tradițiile spirituale.

Pe masura ce avansam in intelegerea spatiului in care fiintam, a programelor care sunt active si inactive, intelegem ca noi suntem cei care putem sa ne schimbam destinul. Aflam despre acele procese care, odata aplicate, ne permit sa ne eliberam din viitorul implacabil predestinat de suma programelor active in camp si de trecutul in care parti din sufletul nostru din aceasta viata, din vieti anterioare sau viitoare acestei vieti, au ramas blocate, inghetate.

Te invitam sa iti rezervi locul: https://forms.gle/w4xrrugNzHkakR8T6

Locatia: Hotel Opera Plaza

Data: 14 ianuarie 2020, ora 19:00

Taxa de participare: 50 lei.

Numarul de locuri este limitat, astfel este necesara inscrierea pentru rezervarea locului la eveniment.

Informatii si detalii:
e-mail: cursuri.cluj.AA@gmail.com
telefon: 0723 665 490

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.