Consens

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, în colaborare cu Uniunea Națională a Studenților din România, organizează si in acest an, evenimentul Consens.

Acest eveniment are ca scop aducerea atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice ultimele noutăți din domeniul construcțiilor. De asemenea, prin CONSENS, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenţilor, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia. Pe langa prezentarile care vor avea loc, companiile vor organiza vizite tehnice si workshop-uri menite sa ii pregateasca pe viitorii ingineri in cariera ce urmeaza.

Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme specializate pe construcții și domeniile aferente ei, studenții au ocazia de a intra în dialog direct cu reprezentanții acestor companii, aceștia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru ca, pe viitor, să se alăture echipei de profesionaliști din cadrul firmei pe care o reprezintă.

Printre firmele partenere care vor fi prezente se numără: Allbim, Strabag – Arl, Doka, Caparol, Benta, Silvania și multe altele.

Prezentările se vor desfasura în cadrul Facultății de Construcții, din 21, pana in 23 mai, pe strada George Barițiu nr. 25, Aula Tertea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.