Crosul lui Mos Craciun – crosul unde se vor intrece in alergat persoanjele de Craciun

Dragi clujeni, sambata 9 decembrie, sunteti dispusi sa investiti o ora in educatia copiilor si totodata in sanatatea voastra?

Daca da, ne vedem la ,,Crosul lui Mos Craciun’’ editia a treia- 9 decembrie orele 17:00, Piata Unirii.

Va fi un cros unde se vor intrece in alergat persoanjele de Craciun, fiecare in ritmul sau.

Totul se va desfasutra in conditii de buna dispozitie si distractie.

Proiectul nostru este exclusiv caritabil, toate fondurile colectate merg exclusiv catre proiectul ,,Caravana cu povesti’’ proiect care se va pune in scena de actorii teatrului Mini Reactor.  https://blog.worldvision.ro/caravana-cu-povesti-le-aduce-copiilor-de-la-sate-spectacole-pline-de-aventura-si-magie/). Alergand la cros vom contribui semnificativ la dezvoltarea personala a copiilor din mediul rural, la cresterea stimei de sine si la stimularea acestora de a-si petrece timpul in compania artei, a cartilor si implicit a personajelor de povesti.

Detalii cros:

Categorie Cros Open, distanta de parcurs: 2,5 km

Taxa de participare 50 lei, tineri peste 14 ani si adulti.

Participa, tineri peste 14 ani, adulti si copii sub 14 ani insotiti de parinti( taxa pentru aceasta categorie este lasata la aprecierea parintilor).

* Toti participantii vor primii kituri de participare, medalie de concurs si vor participa la concurs avand posibilitatea sa castige unul din cele trei locuri la cros sau premiul pentru cel mai original personaj de Craciun, grup personaje de Craciun.

Recomandam ca participantii sa poarte imbracaminte si incaltaminte corespunzatoare adaptata la conditii de iarna.  Se recomanda culoarea rosie si mai ales costumarea in persoaje de Craciun.

Iata ce trebuie sa faci:

  • Te inscrii la cros, online oricand pana in 9 decembrie, completand formularul care se regaseste pe site: http://inceptismovens.com/proiecte/inregistrare-crosul-lui-mos-craciun-a-treia-editie sau la fata locului, cand iti poti ridica si kitul de participare, in zilele:

Joi: 7 decembrie 2017, orele 16-19-Casuta lui Mos Craciun,  Vineri: 8 decembrie 2017, orele 16-19- Casuta lui Mos Craciun , Sambata: 9 decembrie 2017, orele 11-16- Casuta lui Mos Craciun, Piata Unirii

  • Platesti taxa de participare de 50 lei (persoanele peste 14 ani si adultii) online sau la fata locului.

Taxa te participare pentru copiii sub 14 ani este lasata la aprecierea parintilor insotitori.

Taxa online se poate plati in contul organizatorilor: Asociatia Inceptis Movens,

RO72BTRLRONCRT0323931801 deschis la Banca Transilvania. Taxa se poate achita prin aceasta modalitate cel mai tarziu pana vineri 8 decembrie 2017, orele 1700.

  • Descarci si completezi declaratia pe proprie raspundere care se gasete pe site: http://inceptismovens.com/proiecte/inregistrare-crosul-lui-mos-craciun-a-treia-editie, sau la fata locului, si o aduci completatata si semnata la ridicarea kiturilor.

Detalii: fb: Crosul lui Mos Craciun- a treia editie, www.inceptis.movens.com sau mail: inceptis.movens@gmail.com

Daca si voi credeti ca, sprijinind educatia copiilor sprijinim viitorul, ne vedem la START.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.