Crosul lui Mos Craciun

Crosul lui Mos Craciun se adreseaza tuturor persoanelor pasionate  de sport, care vor sa dezvolte un stil de viata sanatos, dar si celor preocupate de semenii nostri mai putin norocosi.

Categorie: Cros Open

Distanta de parcurs este de aproximativ 3 km.

Taxa de participare 30 lei.

Toate fondurile colectate din taxa de participare vor fi directionate catre sustinerea cu burse a scoiilor din proiectul ,,Vreau in clasa a noua’’ ( worldvision.ro).

La aceasta competitie pot participa tinerii peste 14 ani si adultii.

Proiectul ,,Vreau in clasa a noua’’ le ofera copiilor din mediul rural, cu rezultate meritorii, sansa de a-si continua studiile dupa absolvirea ciclului gimnazial. Bursa lunara le acopera copiilor fara posibiltati materiale cheltuielile de transport, cazare, masa sau rechizite, precum si sedinte de consiliere si activitati de dezvoltare personala. Din 2008 incoace, proiectul,, Vreau in clasa a noua’’ a sustinut peste 1000 de elevi din mediul rural.

Se recomanda concurentilor sa poarte echipament de alergare corespunzator conditiilor meteorologice de la data de desfasurare a Competitiei (inclusiv incaltaminte adecvata), preferabil de culoare rosie sau costumati in personaje specifice Craciunului.

 Vom premia cel mai original personaj/grup de Personaje de Craciun.

Traseul competitiei este urmatorul:

B-dul Eroilor – Str. Baba Novac -Str. M. Kogalniceanu – Universitatii –str. I.C.Bratianu–Str.Baba Novac- B-dul Eroilor.

Inscrierile:

Inscrierea online a participantilor se face completand formularul de pe site-ul http://inceptismovens.com. Inscrierea online trebuie sa fie urmata de plata taxei de participare pentru a fi validata de catre organizatori.

Inscrierile se pot face si cu ocazia ridicarii kiturilor, la locul desfasurarii Competitiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.