CS:GO – invitatie pentru publicul din Transilvania

Se apropie marele derby CS:GO la București: SUA –Europa, în 2-4 octombrie

București, 18 septembrie. București va fi gazda celor mai așteptate meciuri CS:GO din marea finală PGL Season 1. Cele mai bune echipe din SUA și Europa se înfruntă între 2-4 octombrie, la Grand Cinema & More din Mall Băneasa.

 

Virtus.pro, Fnatic, Team SoloMid și Team Liquid vor veni la București să se lupte pentru marele trofeu și premiile în valoare totală de 110.000 de dolari, în fața spectatorilor români. Fanii pot să-i vadă pe celebrii jucători, pot să le ia autografe, să se fotografieze cu vedetele și chiar să cumpere produse oficiale inscripționate cu însemnele echipelor. Cele patru formații au la dispoziție trei zile pentru a-și impune supremația, conform următorului program:

analisti-line-up

 

Vineri, 2 octombrie

Virtus.pro vs Team Liquid (BO3)  – 14.00

Fnatic vs Team SoloMid (BO3) – 17.00*

*programul se poate schimba în funcție de durata primului meci

 

Sâmbătă, 3 octombrie

Lower Bracket Round 1 (BO3) – 14.00

Upper Bracket Final (BO3) – 17.00*

*programul se poate schimba în funcție de durata primului meci

Duminică, 4 octombrie

Lower Bracket Final, BO3  – 13.00

Grand Final, BO5 at 16.00*

*programul se poate schimba în funcție de durata primului meci

 program

Reputaţi comentatori și analiști profesioniști din Europa și Canada vor fi prezenţi la Grand Cinema & More pentru a informa şi ţine în priză atât asistenţa de la Mall Băneasa, cât şi publicul care va urmări competiţiile online. Formula de entertaineri este una stelară:

Comentator: Matthew “Sadokist” Trivett (Canada)

Comentator: Henry “HenryG” Greer (Marea Britanie)

Analist: Richard Lewis (Marea Britanie)

Analist: Duncan “Thorin” Shields (Marea Britanie)

Analist: Joona “Natu” Leppänen (Finlanda)

Realizator de interviuri cu jucătorii: Sebastian “TataStrumf” Honciuc (România)

Finala PGL Season 1 va avea loc în sala Epika, un veritabil centru multimedia echipat cu cea mai nouă tehnologie audio-video.  Cea mai impresionantă caracteristică a sălii  Epika este ecranul de 22.5 m lungime și 12.5 m înălțime.

Biletele la finala PGL Season 1 LAN sunt încă disponibile așa că nu pierdeți ocazia de a le cumpăra de pe shop.computergames.ro sau de pe site-ul Grand Cinema&More!

Bilete pe site-ul shop.computergames.ro  ▶▶▶ https://goo.gl/XFMFEq

Bilete pe site-ul Grand Cinema&More:

Abonament/bilet pentru vineri ▶▶▶ http://goo.gl/JlfFje

Bilet sâmbătă ▶▶▶ http://goo.gl/r4wsG8

Bilet duminică ▶▶▶ http://goo.gl/vOgoLV

Biletele mai pot fi cumpărate și din incinta Grand Cinema & More (biroul Concierge/VIP)

Partenerii PGL Season 1 sunt: HyperX, Vulcun, CS:GO Fast  și Twitch, cu sprijinul Grand Cinema & More.

Mai multe informații despre echipele invitate, comentatori și program vor fi anunțate pe website-ul oficial, Twitter și Facebook. Canalul oficial de streaming, unde se vor putea viziona meciurile competiției este twitch.tv/pgl.

 

 

 

Despre PGL Season 1

Cele mai bune 12 echipe din Europa și America de Nord s-au înfruntat vara aceasta în PGL Season 1 pentru premii in valoare de 110.000$.

După succesul înregistrat în primăvară cu sezonul de debut al competiției sale de CS:GO, începând din august PGL a oferit fanilor acestui sport electronic meciuri spectaculoase la o calitate înaltă a producției, marca PGL. În PGL Season 1 s-au reunit cele mai bune 12 echipe din lume, în premieră fiind vorba și despre formații din America de Nord.  Patru dintre cele mai bune concurente vor ajunge la București între 2 și 4 octombrie pentru a disputa etapele finale ale competiției.

Despre PGL

PGL a fost înființată în 2002 și are ca principal domeniu de activitate organizarea de evenimente naționale și internationale de sporturi electronic, independent sau împreună cu parteneri internaționali. Începând din 2002, PGL a găzduit competiții, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG.  În același timp, a susținut scena locală de eSports prin propriile campionate, care în cele din urmă s-au contopit sub brandul Romanian eSport Championship.  Studiourile PGL fac transmisiuni  în mai multe limbi, dar și coverage pentru ligi și evenimente esports din întreaga lume, inclusiv DreamHack,  The International și Campionatul Mondial de Sporturi Electronice  IeSF. În 2015, PGL a organizat CS:GO Championship Series Kick-off Season și a găzduit integral în studiourile sale transmisiunea în limba engleză pentru calificările turneului The International 5.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Sala Epika

Prin design, arhitectura şi tehnologia de ultimă generaţie, Grand Cinema & More se definește ca un spațiu perfect pentru găzduirea de spectacole, concerte si evenimente culturale si urbane, lansări de produse, video gaming şi conferinţe de presă.

Facilităţile oferite de Sala Epika, de la scaune retractabile la tehnologie de ultima generație, echipamente audio- video ce permit transmisiuni live și o capacitate de 500 de locuri, transformă această locație întru-un centru de divertisment multimedia, unic prin caracterul polivalent. Facilitatea care va asigura un adevărat spectacol pentru fanii sporturilor electronice este ecranul uriaș de 22,5 pe 12 metri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.