header 16

Arta si Cultura

Amphitryon 28 septembrie
28 Sep

Spectacol - Amphitryon

  • 19:00
  • Teatrul National Cluj-Napoca

În Amphitryon, modalități diferite ale comicului se intersectează pentru a potența intriga romantică, existând o tensiune constantă, bine exploatată, între natura comică a textului și implicațiile morale, cât se poate de serioase, din subtext.

Castigator invitatie O Noapte Furtunoasă
30 Sep

Spectacol - O Noapte Furtunoasă

  • 19:00
  • Teatrul National Cluj-Napoca

La o distanță de aproape un secol și jumătate de la prima reprezentație a Nopții furtunoase, textul lui Caragiale atrage cu aceeași intensitate actorii, regizorii și publicul românesc.

Invitații Micul Print
07 Oct

Spectacol - Micul Print

  • 19:00
  • Cinema Dacia

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

comedia Femeile Noastre
09 Oct

Spectacol - Femeile Noastre

  • 19:30
  • Casa de Cultura a Studentilor

Cosmin Seleși, Răzvan Oprea și Lucian Ghimiși ți-au pregătit o comedie învăluită într-o notă de mister care cu siguranță te va ține în suspans până la finalul spectacolului.

1 2 3 103
September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Culura Cluj, aceste 2 cuvinte sunt facute special sa fie unul langa celalalt. Cluj – Napoca nu este doar cel mai important oras din tara ci si cel mai important oras cultural. Aici, la Cluj, exista foarte multe institutii de cultura. Prin termenul de cultura Cluj, intelegem si arta. In orasul nostru drag, cultura se imbina perfect cu arta si astfel Cluj – Napoca este cel mai culturalizat oras din tara noastra.

Ce este cultura Cluj

Pentru noi termenul de cultura Cluj este ceva realist, ceva ce chiar se intampla in orasul nostru si in inimile noastre. In Cluj – Napoca sunt foarte multe institutii de cultura si drept dovada sunt nenumaratele evenimente importante. In cel mai frumos oras din tara ( Cluj – Napoca ) isi duc traiul artisti de talie mondiala: din lumea filmului, actoriei, desenului si tot ceea ce inseamna cultura si arta in Transilvania. Aici, la noi in oras avem un prestigios Muzeu de Arta, Casa de Cultura a Studentilor, Opera Nationala Romana, precum si multe alte astfel de institutii menite sa faca cinste orasului.

Cultura Cluj este un termen cat se poate de real, specific intregii zone Transilvanene si in special Clujului.

.