header 16

Arta si Cultura

Castigator invitatie Crazy for you
04 Feb

Spectacol - Crazy for you

 • 07:00 pm
 • Cercul Militar

Let us entertain you! O seara de dans, selectii din spectacole produse de Mario Dance Atelier (Juliet’s Love, Othello’s Touch, Esmeralda, Gorgeous Bird), muzica si discutii libere cu artistii.

Dineu cu prosti -
13 Feb

Spectacol - Dineu cu prosti

 • 08:00 pm
 • Casa de Cultura a Studentilor

O piesă pe gustul tuturor, o comedie extrem de savuroasă cu un dialog natural și cu o distribuție perfectă. Un must see pe care îl puteți revedea oricând.

Oferim invitații la spectacolul Micul Print
14 Feb

Spectacol de teatru- Micul Print

 • 07:30 pm
 • Cinema Dacia

O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.

Te despart de nu te vezi
19 Feb

Spectacol - Te despart de nu te vezi

 • 07:30 pm
 • Casa de Cultura a Studentilor

Comedie absoluta propusa de textul lui Tristan Petitgirard. O comedie romantica despre relatii si maturizare si asumare si despre femeia emancipata si care poarta cu convingere “pantaloni”!

Da-i bataie
27 Feb

Spectacol - Da-i bataie

 • 08:00 pm
 • Casa de Cultura a Studentilor

Mergeți să vedeți „Da-i Bataie!” O să râdeți, o să vă emoționați, o să auziți replici briliante, care vi se vor răsuci multă vreme în minte, o să vă puneți sub semnul întrebării, o să vă gândiți la sensul cuvântului „toleranță”.

Spectacolul extraordinar Săptămâna Patimilor
08 Apr

Spectacol - Săptămâna Patimilor

 • 07:00 pm
 • Opera Maghiară de Stat

De Paște, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” revine pe scenele din țară cu spectacolul extraordinar „Săptămâna Patimilor”. Experiența profundă și emoționantă a actului artistic de pe scenă va fi completată de inserții dramatice ale tinerilor actori Corneliu și Pavel Ulici.

1 2 3 105
February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Culura Cluj, aceste 2 cuvinte sunt facute special sa fie unul langa celalalt. Cluj – Napoca nu este doar cel mai important oras din tara ci si cel mai important oras cultural. Aici, la Cluj, exista foarte multe institutii de cultura. Prin termenul de cultura Cluj, intelegem si arta. In orasul nostru drag, cultura se imbina perfect cu arta si astfel Cluj – Napoca este cel mai culturalizat oras din tara noastra.

Ce este cultura Cluj

Pentru noi termenul de cultura Cluj este ceva realist, ceva ce chiar se intampla in orasul nostru si in inimile noastre. In Cluj – Napoca sunt foarte multe institutii de cultura si drept dovada sunt nenumaratele evenimente importante. In cel mai frumos oras din tara ( Cluj – Napoca ) isi duc traiul artisti de talie mondiala: din lumea filmului, actoriei, desenului si tot ceea ce inseamna cultura si arta in Transilvania. Aici, la noi in oras avem un prestigios Muzeu de Arta, Casa de Cultura a Studentilor, Opera Nationala Romana, precum si multe alte astfel de institutii menite sa faca cinste orasului.

Cultura Cluj este un termen cat se poate de real, specific intregii zone Transilvanene si in special Clujului.

.