Prima zi de Untold reprezinta inceputul unei ere in care concertele in cascada si buna dispozitie nu au cum sa lipseasca. Untold Festival este cel mai de seama eveniment oragnizat in Europa de Est. In spirjinul acestor afirmatii vin si sutele de mii de spectatori asteptati la festival. In acest an organizatorii asteapta un numar de aproximativ 300 mii de spectatori. Un numar impresionant de oameni, cu mult mai mare decat populatia intregului oras Cluj – Napoca. Asadar, zilele acestea orasul nostru este gazda sutelor de mii de oameni dornici sa petreaca si sa se simta bine. Iata cum a fost in prima zi de Untold:

In prima zi de Untold totul a fost peste asteptari

Untold

Evident ca la evenimente de o asa proportie organizatorii se asteapta la diferite evenimente mai mult sau mai putin placute. Ei bine, in prima zi de Untold nu s-a raportat niciun eveniment major, menit sa strice buna dispozitie sau sa umbreasca in vreun fel festivalul. Organizatorii au fost la inaltime atat la propriu cat si la figurat. Ei au dat dovada de maxima seriozitate atfel, totul a fost extrem de bine pus la punct si totul s-a desfasurat conform programului. La inceputul festivalului s-au creeat cateva cozi la punctele de intrare, insa este de inteles pentru ca atunci a sosit marea majoritate a oamenilor.

Untold 1

In prima zi de Untold, ATB si Suie Paparude au fost artistii zilei

 

In prima zi, Atb si Suie Paparude au fost artistii zilei si nu pentru ca restul artistilor nu ar fi avut o prestatie buna, dar Suie si ATB au facut cu adevarat oamenii sa vibreze. Cei de la Suie Paparude au avut una dintre cele mai bune prestatii din cariera lor, in fata a peste 30 mii de oameni. Laudele le merita din plin si celebrul Dj ATB. Majoritatea dintre noi am crescut ascultand sau dansand pe creatiile ATB. Acum a fost momentul sa-l vedem pe viu pe celebrul Dj. Cand si-a inceput repertoriul acesta a strans majoritatea oamenilor in interiorul Cluj Arena si nu putine au fost momentele cand toti spectatorii cantau si dansau pe muzica marca ATB. Conform statisticilor oficiale, la eveniment au fost prezenti peste 53 mii de oameni si asta doar in prima zi de Untold.

Untold 2

Galerie foto aici

ATB si Suie Paparude au fost artistii care au facut senzatie in aceasta zi, dar nici ceilalti artisti nu au fost cu mult mai prejos. In acest sens noi ii felicitam pe toti cei care au incantat spectatorii si pe cei prezenti pentru alegerea facuta. Programul pentru a doua zi de festival se poate vedea aici.