Cum a fost in ultima zi de Untold

Din pacate ieri a fost ultima zi de Untold Festival. La fel ca in zilele precedente si aceasta a fost una extrem de interesanta. Ultima zi de Untold a fost marcata de o afluenta de public, ce e drept nu ca in ziua precedenta, insa totul a fost peste asteptari chiar si in ultima zi. Publicul nu a mai fost atat de numeros si din pricina faptului ca urma ziua de luni si majoritatea oamenilor trebuiau sa ajunga la servici. Cu toate ca a fost ultima zi de Untold, spectatorii au venit in numar mare, aproximativ 60 mii de oameni. Acestia s-au distrat pana in zorii zilei pe cele mai frumoase ritmuri electro.

Ultima zi de Untold a fost ziua lui David Guetta

 

100_3563

Celebrul Dj a facut un show de zile mari pe Cluj Arena. In ultima zi de Untold Festival, stadionul s-a umplut si cel mai mare merit il are celebrul artist David Guetta. Concertul lui a fost marcat de un spectacol impresionat de lumini, fum, lasere si confetii. Astfel, toata multimea care era adunata pe Cluj Arena a avut parte de un show incredibil de frumos.

100_3626

La fel ca si ceilalti Dj si David Guetta s-a ridicat la nivelul asteptarilor publicului din Romania si a celor care au venit din alte tari.  David Guetta a avut o interactiune frumoasa cu publicul spectator. Radio Killer trebuiau sa concerteze cu o zi inainte, insa din diverse motive acestia au fost reprogramati pentru ultima zi de Untold. Radio Killer si-a respectat blazonul si a facut un spectacol incendiar, in fata miilor de fani prezenti pe Cluj Arena.

100_3769

Galerie foto aici

Recitalul de pe Cluj Arena a fost incheiat de Dj-ul David Guetta. La finalul reprezentatiei sale spectatorii prezenti la festival au avut parte de un superb foc de artificii. Acesta a durat aproximativ 20 de minute si a colorat cerul orasului Cluj – Napoca. In final organizatorii ne-au promis ca si la anul vom avea parte de Untold Festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.