Cum a fost la concertul lui Jose Carreras

Jose Carreras este unul dintre cei mai cunoscuti tenori din lume. Celebrul artist este apreciat pe toata planeta. In orice loc a fost, a reusit sa stranga mii de oamenii oriunde se deplasa si sa smulga zeci de minute de aplauze. Aseara a fost randul ca publicul din Ardeal, si in special cel din Cluj – Napoca sa-l incununeze cu aplauze pe celebrul tenor.

Cum a fost aseara la concertul lui Jose Carreras din incinta Salii Polivalente de la Cluj – Napoca

 

Conform organizatorilor, la acest eveniment au luat parte aproximativ 7 mii de oameni. Un numar destul de mare de oameni, daca e sa comparam cu pretul biletelor. Astfel, cel mai ieftin bilet de intrare a costat 150 lei.

José Carreras

Concertul lui Jose Carreras de la Cluj – Napoca a fost unul extrem de frumos. Din cadrul spectacolului nu au lipsit celebrele piese ale tenorului, care sunt cunoscute de catre o intreaga planeta.

Pe parcursul desfasurarii evenimentului, artistul a fost aplaudat minute in sir  de tot publicul care a asistat la eveniment.  Jose Carreras a sustinut ca piesele care le-a cantat aseara la Sala Polivalenta din Cluj  – Napoca au fost alese cu grija, in asa fel incat aceastea nu au mai fost fredonate niciunde in tara noastra.

Invitatii si surprizele lui Jose Carreras pentru publicul clujean

 

Cu siguranta spectacolul nu ar fi fost atat de reusit daca celebrul tenor nu ar fi fost acompaniat de Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania, dirijata de nepotul celebrului tenor, David Gimenez. Jose Carreras a mai fost acompaniat si de celebra soprana Nataliya Kovalova, impreuna au facut un spectacol deosebit de frumos.

Nataliya Kovalova si JOSE CARRERAS

Nu doar Jose Carreras a fost la inaltime ci si publicul spectator. Pe toata perioada desfasurarii evenimentului spectatorii l-au incununat cu mii de aplauze, tenorul simtindu-se extrem de apreciat, chiar aici la noi in Cluj – Napoca.

Chiar daca evenimentul a avut loc in capitala Transilvaniei, la spectacolul de aseara au participat oameni veniti din toata tara. Toti cei care au participat la spectacolul oferit de Jose Carreras au fost extrem de multumiti si foarte fericiti ca au avut sansa sa-l vada si sa-l asculte live pe celebrul tenor.

Din pacate acesta a fost primul si ultimul sau concert in Cluj – Napoca, tenorul anuntand ca dupa acest eveniment se va retrage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.