Cum a fost la Untold 2016 – prima zi

Prima zi de Untold din anul 2016 a fost o experienta cu totul aparate. Eram obisnuiti cu Untold – ul de anul trecut, iar anul acesta organizatorii au facut cateva schimbari importante. Una dintre schimbarile vizibile fata de anul trecut este designul scenei de pe Cluj Arena. In acest an, scena ridicata pe Cluj Arena este mult mai prietenoasa si are un design mult mai personalizat.  O alta modificare o reprezinta bratarile de acces ca sistem unic de plata in interiorul festivalului. In acest sens, o idee foarte buna a fost de a pune la dispozitia festivalierilor bratari gata incarcate cu suma de 100 lei. Parerea noastra este ca aceste bratari gata incarcate erau necesare pentru a se evita timpii de asteptare de la standurile de alimentare a bratarilor sau cardurilor.

Cum a fost prima zi la Untold 2016

Untold 2016 concert

Pentru aceasta zi, dorim sa felicitam organizatorii, deoarece si-au facut treaba foarte bine. Spunem ca si-au facut treaba foarte bine, tinand cont si de afluenta de oameni care a fost in aceasta zi. In lipsa unei cifre oficiale, noi aproximam ca anul acesta, in prima zi de festival au fost prezenti aproximativ 70.000 de oameni. Este un numar impresionant si apreciem ca nu s-au inregistrat incidente majore care sa perturbe buna desfasurare a festivalului.  Atmosfera a fost una de sarbatoare care pur si simplu te facea sa crezi ca este week – end, nicidecum o zi de joi. Festivalierii s-au distrat foarte bine la toate scenele pe care s-au tinut concertele. Evident ca scena cea mai importanta era cea de pe Cluj Arena, unde au fost prezenti cei mai renumiti artisti din lume. Acestia au facut stadionul sa fie plin, atat pe gazon cat si in tribune. Dupa parerea noastra, artistul cu cea mai mare priza la public a fost Fedde Le Grand. Asta nu inseamna ca Tiesto sau Faithless au fost mai prejos. Un show incendiar au facut si Dimitri Vegas & Like Mike si James Arthur. Din cadrul scenei Alcheny By Absolut am remarcat pe cei de la Rudimental, insa nici ceilalti nu au fost cu nimic mai prejos.

Untold 2016 prima zi

Ce ne-a placut la Untold 2016 – prima zi

  • Atmosfera, a fost incredibila pentru un festival orgzanizat in tara noastra
  • Muzica si organizarea, chiar daca la intrare s-au format cozi, este de inteles, deoarece siguranta trebuie sa primeze intotdeauna
  • Jocurile de lumini si artificiile
  • Vremea buna care a tinut si se pare ca o sa tina cu organizatorii si cu festivalierii
  • In perimetrul festivalului sunt amplasate foarte multe standuri de unde oamenii isi pot cumpara bautura, mancare sau orice altceva. Datorita acestui lucru nu au existat randuri foarte mari, iar timpii de asteptare au fost foarte mici
  • Voluntarii par sa fie destul de bine pregatiti si informati, in asa fel incat pot sa ajute pe oricine care are nevoie
  • Petrecerea in tramvai, a fost una cu totul deosebita

Ce ne-a placut mai putin la Untold 2016 – prima zi

  • Cozile care s-au format la punctele unde se putea alimenta cu bani bratara sau cardul. Avand in vedere numarul foarte mare de participanti, speram sa se mai deschida cateva astfel de puncte. Si in acest fel timpii de asteptare se vor diminua considerabil.

Untold 2016 sigla

Galerie foto Untold 2016 – prima zi aici

In principiu, prima zi de Untold 2016 a fost una de succes, iar in celelalte zile ne asteptam sa fie ceva de vis. Mult succes organizatorilor si distractie placuta festivalierilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.