Cum a fost la Untold 2016 – Retrospectiva evenimentului

Untold 2016 a fost ceva de vis. Untold 2016 a beneficiat de toate ingredientele pentru a avea un eveniment perfect. Totul a decurs ca la carte. Iata ca si in tara noastra se intampla evenimente de amploare, organizate ireprosabil. Din pacate este singurul eveniment major din tara noastra care a fost organizat perfect. Marea majoritate a oamenilor s-au declarat pe deplin multumiti de Untold 2016.

Carduri Untold 2016

Nu credem ca mai era nevoie, dar inca o data Cluj – Napoca s-a dovedit cel mai frumos si prietenos oras din Europa.  In aceste 4 zile magice, am discutat cu foarte multi festivalieri. Multi dintre ei erau veniti din toate colturile tarii si erau impresionati de atmosfera de la Cluj – Napoca.

Untold 2016 emblema

Oameni primitori si calzi, organizare perfecta, atmosfera de vis, etc.. Cei care nu au trait experienta Untold de anul acesta sunt asteptati oricand in orasul nostru pentru zile pline de magie in cadrul altor evenimente interesante.

Cum a fost la Untold

Cum a fost la Untold 2016 – retrospectiva editiei

 

Cum a fost la Untold 2016

In primul rand dorim sa multumim organizatorilor pentru evenimentul extraordinar. Apoi, multumirile noastre se indreapta catre primarul Emil Boc si catre autoritati, care si-au facut treaba exemplar. Chiar daca sunt si cativa contestatari ai evenimentului care invoca diferite deranjamente, majoritatea sustin ca a fost un eveniment reusit. Mai mult decat atat, incasarile pentru orasul Cluj – Napoca sunt destul de insemnate, cu ocazia festivalului Untold 2016.

Jocuri de lumini Untold 2016

Artistii prezenti au facut show-uri exceptionale pe toate scenele din cadrul festivalului Untold 2016. Artisul care a facut cel mai frumos show a fost Armin van Buuren. Tot el a dat energie acestui festival si anul trecut. A fost atat de frumos, incat majoritatea au spus ca nu isi pot imagina urmatoarele editii Untold fara Armin van Buuren, si au dreptate. Pana chiar si artistul a afirmat ca spera sa se regaseasca din nou pe afisul Untold 2017.

Retrospectiva Untold 2016

Cluj – Napoca este cel mai primitor oras din Europa. Drept dovada stau cei 30 mii de festivalieri straini care au venit special pentru Untold 2016.

Scena Untold 2016

Ne-a placut ca in cadrul festivalului au fost prezenti si artisti romani. Aici ne referim la cei din sfera hip – hop – ului: Macanache si Grasu XXL. Speram ca la editiile viitoare organizatorii sa aduca si adevaratele legende romanesti ale hip – hop –ului. Aici ne referim la trupe cu adevarat cunoscute care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Parazitii sau B.U.G. Mafia. Acestia cu siguranta ar strange zeci de mii de oameni la recitalurile lor.

scene adiacente Untold 2016

Una peste alta, Untold 2016 a fost foarte frumos, mult mai frumos ca editia trecuta si mult mai bine organizat. Asteptam cu nerabdare Untold 2017, unde organizatorii vor trebui sa faca eforturi uriase, deoarece acum publicul are asteptari foarte mari de la ei. Multumim Untold pentru evenimentul superb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.