Cum a fost la Untold 2016 ziua a 2 – a

Untold 2016 ziua a 2-a a fost din nou un real succes. Sinceri sa fim ne asteptam sa fie asa. Asta si datorita  artistilor de renume international care au fost prezenti pe scenele festivalului. Untold 2016 ziua a 2-a a avut un asemenea succes incat au fost prezenti peste 75.000 de oameni. Un numar impresionat, daca tinem cont de evenimentele desfasurate la noi in tara. Astfel, putem spune ca Untold Festival este, din nou, de departe cel mai mare festival de muzica din tara noastra. Mai mult decat atat, Untold 2016 ziua a 2-a a marcat un nou record la vanzari de bilete. De acum incolo, Untold Festival este Sold Out, ceea ce ne face sa fim mandri ca orasul nostru gazduieste un asemenea eveniment.

Cum a fost la Untold 2016 ziua a 2-a

 

scena Untold 2016 ziua a 2 a

Ne asteptam sa fie iarasi o zi magica, dar nu ne asteptam sa fie chiar atat de frumos. Din fericire in fiecare zi organizatorii ne depasesc asteptarile. Avand in vedere ca deja suntem obsinuiti cu lucruri faine avem asteptari imense, dar pana acum totul a fost cu mult peste. Sa speram ca organizatorii ne vor suprinde placut si in urmatoarele 2 zile de festival. Untold 2016 ziua a 2 – a a fost cu totul deosebita. Artistii s-au intrecut in  show-uri incendiare. Ne-au placut toti cei care au sustinut recitaluri, indiferent de scena. Bineinteles ca trebuie sa avem un artist care sa ne placa cel mai mult. Dupa  parerea noastra Scooter a fost cel care a intretinut o atmosfera superba. Acesta a facut publicul sa vibreze cu fiecare sunet. Mai mult decat atat, interactiunea cu publicul a fost una extrem de buna. Chiar daca noua ne-a placut foarte mult Scooter, asta nu inseamna ca artistii care au mai sustinut recitaluri au fost mai prejos sau nu ne-au placut, din contra.

Untold 2016 ziua a 2 a Scooter

Ce ne-a placut la Untold 2016 ziua a 2 – a

 

  • Recitalul Scooter, a fost ceva ce foarte rar vezi in tara noastra
  • Jocurile de lumini si laserele au creat efecte superbe
  • Spre deosebire de prima zi de festival, nu s-au mai format cozi la punctele de alimentare ale bratarilor sau cardurilor
  • Atmosfera a fost una demna de cele mai mari festivaluri din lume
  • Din punctul nostru de vedere, organizarea a fost aproape perfecta. Se vede ca organizatorii si-au dat silinta ca totul sa fie cat mai bine si pentru asta ii felicitam Desigur ca vor exista si nemultumiti, dar in principiu majoritatea celor prezenti au fost incantati de organizare

Ce ne-a placut mai putin la Untold 2016 ziua a 2 –  a

 

  • Scooter si-a inceput recitalul putin cam rapid. In sensul ca spectacolul lor a fost programt inca de la ora 21:00 cand inca nu au apucat sa vina foarte multi festivalieri, dar si asa publicul a fost extrem de numeros.
  • Nu prea ne place ca mai sunt doar 2 zile de festival

Untold 2016 ziua a 2 a Hardwell

Galerie foto Untold 2016 ziua a 2 – a aici

Astazi urmeaza ziua a 3-a a festivalului si se anunta un nou record de audienta. Asteptam si azi ca stadionul Cluj Arena sa devina neincapator si Armin van Buuren sa faca un show de exceptie, cel putin ca anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.