Untold 2016 ziua a 3 – a, a fost o nebunie generala. A fost cea mai frumoasa zi de la Untold, mult mai frumos ca anul trecut. Ziua a 3 – a a adus si un numar record de oameni. Astfel, noi estimam ca au  fost prezenti peste 80.000 de festivalieri. Nu exista cuvinte prin care sa redam ceea ce s-a intamplat in ziua a 3 –a de Untold 2016.

Cum a fost la Untold 2016 ziua a 3 – a Armin van 

Armin van Buuren

La orele amiezii, Parcul Central si locurile de relaxare erau pline de oameni care se refaceau dupa ziua a 2 – a de festival. Apoi incetul cu incetul, perimetrul a prins viata si astfel ca inspre seara totul a devenit un taram al distractiei. Spectacolul si acrobatiile cu foc din fata cazinoului au fost exceptionale. Superbe au fost si reprezentatiile de pe scena amplasata langa Hotel Sport si scena de langa Sala Polivalenta. Mii de oameni s-au distrat copios in fata celor 2 scene minunate.

Cei mai multi dintre festivalieri asteptau ora 02:00. De ce aceasta ora? Pentru ca a fost punctul culminant al festivalului. Mai exact pe scena Ursus Arena a urcat celebrul Armin van Buuren. Cel mai bun Dj din lume. Acesta ne-a confirmat inca o data ca recitalul superb de anul trecut nu a fost doar o intamplare. La Untold 2016 ziua a 3 – a, Armin van Buuren a facut senzatie, cu toate ca senzatie este foarte putin spus. Dupa reprezentatia de anul trecut aveam pretentii foarte mari de la artist. Fiecare secunda din mixurile lui a facut publicul sa vibreze. Stadionul Cluj Arena a devenit neincapator, odata cu aparitia lui Armin van Buuren pe scena. A fost o nebunie de nedescris.

Spectacolul era programat sa se incheie in jurul orei 5 dimineata. Artistul a fost fermecat de editia precedenta de Untold si de primirea de care a avut parte, unde tot el a fost vedeta festivalului. Astfel, Armin van Buuren si-a incheiat reprezentatia fabuloasa la 7 dimineata, cu mult dupa rasarit, in ovatiile publicului extrem de numeros. Organizatorii s-au pliat perfect pe preferintele publicului si au adus si anul acesta cei mai buni Dj din lume, in frunte cu celebrul Armin van Buuren, care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Datorita impactului pe care l-a avut asupra publicului, Festivalul Untold se pote denumi si Festivalul Armin van Buuren. Felicitam organizatorii pentru cea mai frumoasa zi de festival avuta vreodata in Romania. Cei care au fost prezenti la Untold 2016 ziua a 3 – a se pot considera cei mai fericiti oameni din lume, chiar daca pentru cateva ore.

Armin van Buuren Cluj

Galerie foto ziua a 3 a Armin van Buuren aici

Speram ca anul viitor, Armin van Buuren sa se regasesca din nou cap de afis al festivalului Untold. Asteptam cu nerabdare ultima zi a festivalului. Multumim Armin van Buuren si multumim Untold ca ati facut fericiti zeci de mii de oameni.