Untold 2016 ziua a 4 – a a adus o afluenta de public si artisti de renume international. Untold 2016 ziua a 4 –a a fost si ultima zi de Untold din acest an. Chiar daca a fost o zi de duminica, oamenii au venit intr-un numar impresionant sa-i vada pe artistii lor favoriti. Conform organizatorilor in aceasta ultima zi de Untold 2016, la eveniment au fost prezenti peste 75 mii de festivalieri.

Cum a fost la Untold 2016 ziua a 4 – a

Untold 2016 Cluj-Napoca

In aceasta ultima zi am inceput ziua putin tristi, pentru ca ne gandeam ca este ultima zi de magie. Dar cu timpul ne-am revenit si am inceput sa fim din ce in ce mai fericiti si mai dornici de distractie si de muzica de cea mai buna calitate. La un asemenea festival este foarte greu sa te gandesti ca a sosit momentul ultimei zile. Pur si simplu nici nu ne-am dat seama cum au trecut cele 4 zile magice. Putem spune ca la Cluj – Napoca timpul s-a scurs mult mai repede.

Untold 2016 Parcul Central

In aceasta ultima zi de festival din cadrul Untold 2016, au facut senzatie Afrojack si Martin Garrix. Afrojack a facut senzatie inca de cand a urcat pe scena. Pe parcursul recitalului sau, publicul si intreg stadionul au vibrat. Martin Garrix a avut un recital exceptional si a fost acompaniat perfect de un joc de lumini si lasere.  Publicul a ramas pana spre rasarit in numar foarte mare la scena de langa Hotelul Sport si in incinta Salii Polivalente.

Anul acesta, festivalul Untold a inregistrat un numar record de oameni. Astfel, in toate cele 4 zile ale evenimentului s-au strans peste 300 mii de oameni. Este un numar impresionant pentru tara noastra, chiar si pentru Europa.

Untold 2016 ziua a 4 a

Galerie foto Untold 2016 ziua a 4 – a aici

Acum dupa Untold 2016, Cluj – Napoca pare un oras pustiu, mult mai putin animat. Bine, nu pentru multa vreme, deoarece in curand urmeaza evenimente foarte frumoase si orasul se va anima din nou. Dupa Untold 2016, parca ceva ne lipseste. Ne lipsesc acele zile de petrecere si atmosfera superba de la festival. Asteptam cu nerabdare Untold 2017 si speram sa fie cel putin ca evenimentul din acest an.