Cupa Corporaţiilor la tenis cu piciorul

tenis cu piciorul

Ce vă trebuie pentru o zi plină cu mişcare, voie bună, dar şi socializare? O minge, un fileu şi trei jucători. Acestea sunt ingredinetele unui sport deosebit de popular în Transilvania, cunoscut sub diverse denumiri, precum tenis cu piciorul, labtenis sau fotbal-tenis şi practicat în toate anotimpurile, în aer liber dar şi în sală, pe diferite suprafeţe, începând de la bitum, până la zgură sau iarbă.

Clubul Sportiv Tengo Salonta iniţiază o competiţie menită să dezvolte acest sport, adresându-se celor care practică tenisul cu piciorul în mod ocazional: Cupa Corporațiilor. După o ediţie pilot găzduită de municipiul Salonta, întrecerea poposeşte şi la Cluj-Napoca pe data de 14-15 martie 2020 (sala de sport Club Transilvania) şi va reuni la start echipele unor firme și întreprinderi locale ale căror reprezentanți practică ocazional acest sport.

Cupa Corporațiilor by Tengo Salonta este un prilej de distracție și socializare în afara biroului. Toate echipele participante sunt așteptate să vină antrenate, în primul rând, cu voie bună. Se joacă doar proba de triplu, cu regulament de amatori (ștrand). Dacă v-ați găsit (trei jucatori şi o rezervă) și-ați pus la cale strategia de atac la fileu, trimiteţi un mesaj pe facebook sau instagram Tengo Salonta sau suna la 0721190482. Și gata, ați făcut primul pas către victorie! Să ai echipă înseamnă și să ai susținători. Dacă colegii sau prietenii așteptau de mult un prilej să o facă, acum e momentul să țipe la tine cât îi țin plămânii! Căci un meci fără suporteri este ca bicicleta fără o roată, sarea fără piper, omul fără suflet, cartea fără pagini … Se anunță un eveniment interesant care se dorește a fi extins și implementat și în alte orașe unde activează echipe de tenis cu piciorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.