Cupa Romaniei: HCM Roman si Dunarea Braila

HCM Roman si Dunarea Braila se intalnesc diseara (19.00), in Sala Polivalenta din Cluj, in a doua semifinala a turneului final-four al Cupei Romaniei la handbal feminin.

Niciuna dintre echipe nu a mai castigat trofeul, in timp ce pentru formatia de la Dunarea accederea in finala ar fi deja o premiera istorica. In celalalt meci din careul cu asi, campioana Europei CSM Bucuresti se dueleaza cu HCM Baia Mare (detinatoarea Cupei Romaniei).
Duelul secunzilor de nationala
Se anunta un duel tactic interesant intre tehnicienii celor doua formatii. Costica Buceschi (actualul secund al lui Tomas Ryde) vs Florentin Pera (fostul secund al lui Gheorghe Tadici).
Sincron Costica Buceschi & Florentin Pera
Finalista in 2014, HCM Roman se bazeaza pe o aparare masiva si agresiva. Capitanul Carmen Stoleru spune ca viseaza la o finala contra campioanei Europei CSM Bucuresti in fata unei sali arhiplie la Cluj.
Sincron Carmen Stoleru, capitan HCM Roman
De partea cealalta, Dunarea Braila mizeaza pe viteza jucatoarelor si eficacitatea contraatacului. Extrema Aneta Udriștoiu (ex Pârvuț), una dintre jucatoarele convocate in lotul largit al nationalei pentru Jocurile Olimpice, se asteapta la un show handbalistic de exceptie la Cluj in acest weekend.
Sincron Aneta Udriștoiu, extrema Dunarea Braila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.