Cupa SunFish Mărtinești 2016

Ferma Piscicolă Martinesti organizează în perioada 8-10 iulie 2016 competiţia naţională de pescuit sportiv Cupa SunFish Martinesti, ediția I. Concursul care ca şi obiectiv principal promovarea acestui sport la nivel naţional, adresându-se atât pescarilor profesionişti cât şi celor amatori.

Competiţia este organizată de către unul dintre cele mai mari şi bine organizate complexe piscicole din zona municipiului Cluj-Napoca. Concursul se află la a doua ediţie. Firma piscicolă este situată la 15 km de Cluj-Napoca pe drumul european E60, întinzându-se pe o suprafaţă de 60 ha.

Locaţia concursului este lacul Casă Părăsită, un loc emblematic pentru pescuitul sportiv din zona Clujului. În acest lac se află exemplare de peste ce depăşesc 25 de kilograme.

În cadrul competiţiei s-au înscris peste 11 echipe de pescari profesionişti care, timp de 48 de ore, începând de vineri dimineaţă de la ora 11:00, până duminică dimineața la aceeaşi ora, vor pescui în aşteptarea premiilor. Cei mai răbdători sau cei mai norocoşi pescari, vor primi din partea organizatorilor premii ce constă în sume de bani, abonamente de pescuit şi echipamente de pescuit performante în funcţie de cantitatea totală de peste capturat de fiecare echipă.

De asemenea, în cadrul concursului se va oferi un premiu special pentru “Cea mai Mare Captură”.

Festivitatea de premiere se va desfăşura duminică, în data de 10 iulie, începând cu ora 11:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.